OVO JE MUŽ SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ! RUKU POD RUKU STIGLI NA PEVAČICINO VENČANJE: Konačno u JAVNOSTI zajedno FOTO
Slavica Đukić Dejanović sa mužem, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

počasni gosti

OVO JE MUŽ SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ! RUKU POD RUKU STIGLI NA PEVAČICINO VENČANJE: Konačno u JAVNOSTI zajedno FOTO

Slavica Đukić Dejanović sa mužem u javnosti

Objavljeno:

Pevačica Marija Mikić izgovorila je danas sudbonosno "da" svom izabraniku Jovanu Pantiću, a njihovo venčanje bilo je predivan povod da mnogo poznatih lica ugledamo na jednom mestu.

Među dragim gostima koji su sa mladencima došli da obeleže ovaj važan dan našla se i Slavica Đukić Dejanović sa mužem, a budući da se supružnici ne pojavljuju često u javnosti, neminovno su svi pogledi bili usmereni ka njima.

Mnogi i ne znaju da je već tri decenije političarka u srećnom braku sa biznismenom Rankom Dejanovićem, koji joj je inače drugi muž dok iz prvog braka ona ima sina Dušana koji joj je podario i unuka.

- Otac mog deteta i ja više nismo mogli živeti zajedno, a bili smo divni roditelji i on i ja. Trebalo je detetu objasniti da ga tata i mama i dalje vole, a ne mogu zajedno.

Slavica Đukić Dejanović sa suprugom stigla na venčanje
Slavica Đukić Dejanović sa suprugom stigla na venčanjefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- To je osećanje velikog gubitka, kao kad vam neko umre. Gubitak bračne zajednice sam teško doživela i smatrala sam da nikada neću imati snage za novi brak - pričala je svojevremeno ona, a da je sa Rankom pronašla svu sreću svedoče i fotografije sa ovog veselja.

Slavica Đukić Dejanović sa mužem pod ruku pojavila se nasmejana i veoma elegantno odevena. Ona je za ovu priliku odabrala lagani kombinezon boje lavande koji je odlično uklopila uz bež sandale i kamel torbu.

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sunčane naočare doprinele su da izgleda veoma šik, dok se njen suprug opredelio za kombinaciju sive i teget boje.

Sive pantalone, košulju i kravatu odlično je iskombinovao sa teget sakoom u karo dezenu, a obuća je doprinela nešto ležernijem stajlingu, te su se svi složili da ministarka i njen izabranik savršeno idu jedno uz drugo i da su idealan par.

Bonus video:

07:12

DEMOGRAFIJA PRIORITET VLADE SRBIJE Slavica Đukić Dejanović za Kurir TV: Kisić i Brnabić obezbedile dohranu za Gaćeše za 1.000 dana

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.