TATE SU OVO JEDVA PREŽIVELE: Najluđe proslave rođenja i najnemilosrdnija CEPANJA majica na estradi! (FOTO)
Foto: Printscreen

nezapamćena ludovanja

TATE SU OVO JEDVA PREŽIVELE: Najluđe proslave rođenja i najnemilosrdnija CEPANJA majica na estradi! (FOTO)

Poslednjih meseci došlo je do pravog bejbi buma na estradi, a novopečeni očevi slavili su rođenje svoje dece do jutra i lumpovali za sve pare
Objavljeno:

Jedna od najpopularnijih srpskih pevačica Seka Aleksić donela je 24. septembra prošle godine na svet dečaka kome je dala ime Jakov.

Seka i njen suprug Veljko organizovali su glamuroznu proslavu u čast rođenja njihovog sina prvenca, a takvo slavlje maltene je nezabeleženo na srpskoj estradi!

foto: Printscreen / Story Srbija

Seka i Veljko su proslavu upriličili u luksuznoj vili na Dedinju, a slavlju su pored prijatelja i porodice, prisustvovale i mnoge poznate ličnosti iz sveta šoubiza među kojima su bili: Aca Lukas i njegova supruga Sonja, Goran Ok bend, Sale Tropiko, Aco Pejović, Saša Matić, Đani, Zlata Petrović i mnogi drugi, da ne nabrajamo do sutra.

Kako je ko od poznatih gostiju ulazio na ovaj glamurozni party, upriličen za bebicu Jakova, tata Veljko bi ostao bez majce, jer bi je pocepali!

Goste je celo veče zabavljao "Magla bend", ali Aca Lukas se u jednom trenutku odlučio da ostvavi ženu i prijatelje za stolom i digne atmosferu na viši nivo.

Tata Veljko je nakon toga totalno pomahnitao i krenuo da se gubi, ali jedan hit ga je posebno pogodio.

foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

Lukas je napravio pravi haos kada se latio mikrofona i krenuo sa izvođenjem svojih hitova, a kada je zapevao pesmu "Čija li si" Radiše Markovića, ponosni tata Veljko je totalno odlepio i počeo da đuska.

Zurka!

A post shared by Nemanja Pajic (@pajicnemanja) on

Pogledajte kako je proslava izgledala:

Bonus video:

KAD BRENIN MEZIMAC SLAVI ROĐENDAN: Viktor napunio 19 godina, evo kako se noćas SLAVILO!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.