TATE SU OVO JEDVA PREŽIVELE: Najluđe proslave rođenja i najnemilosrdnija CEPANJA majica na estradi! (FOTO)
Foto: Printscreen

nezapamćena ludovanja

TATE SU OVO JEDVA PREŽIVELE: Najluđe proslave rođenja i najnemilosrdnija CEPANJA majica na estradi! (FOTO)

Poslednjih meseci došlo je do pravog bejbi buma na estradi, a novopečeni očevi slavili su rođenje svoje dece do jutra i lumpovali za sve pare
Objavljeno:

Maneken Bane Janković i njegova supruga Mirjana dobili prošlog meseca ćerkicu koju su nazvali Melina. Janković je bio presrećan što je postao otac i morao je pošto-poto da se izluduje kakao to i dolikuje jednom svežem ocu.

Bane je, nakon što se uverio da su mama i beba dobro, napravio veliku proslavu u jednoj prestoničkoj kafani, kojoj su prisustvovali mnogi poznati iz sveta šobiza.

Među poznatima bila je i bivša misica Sandra Obradović koja je, po običajima, rascepala Jankovića i pila sa njim do zore.

foto: Printscreen/Instagram/banejankovic01

Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova, ali Janković je srećom uspeo da ostane na nogama, nazdravi sa svim zvanicama i preživi Sandrino krvničko cepanje.

Pevački par Petar Mitić i Ivana Pavković postali su krajem godine roditelji dečaka Vujadina u čiju su čast organizovali veliku proslavu.

Petar i Ivana priredili su veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu, a ponosni tata je odmah pocepan načisto!

foto: Printscreen/Instagram/vvsr

Pitamo se samo koliko je ovakvih majici "Dobrodošao Vujadine" Petar poneo u restoran i promenio s obzirom da ga je svako ko je ušao u restoran rascepao koliko je mogao.

Slavimo rodjenje Vujadina ???????????? @petarmitic86

A post shared by Jovan Stefanovic (@jovan.s.stefanovic) on

Ivanina i Petrova koleginica Nikolija Jovanović i njen izabranik Relja Popović dobili su krajem septembra ćerkicu Reu, a ponosni ćalac je, normalno iste večeri, organizovao proslavu povodom njenog rođenja.

Tata se maltene pravo iz porodilišta zaputio na proslavu na kojoj je sa članovima porodice i prijateljima proslavio rođenje Ree, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

Relja je, naravno odmah, kako to običaji nalažu, ostao bez majce koju su mu pocepali njegovi prijatelji, među kojima su se našli i Vlada Matović iz "Elitnih odreda", zatim Cvija, di-džej Šone i mnogi drugi poznati iz sveta šoubiza.

Partijalo se sve do jutra, a zvanice su uživale u dobroj klopi i muzici, a najveseliji je bio ponosni otac.

Najjaci CALCI na svetu!!!! Idemo!!! #zivelarea #nekajesasrecom #newbabyborn #reljapopovic #reapopovic

A post shared by Djordje Trbovic (@djolo_idjvideos) on

Ipak, jedan tata je napravio lom za sve pare i jedva ostao živ!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.