SRPSKOG PEVAČA ŽENA VARALA SA DRUGOM, ISPLIVALI DETALJI AFERE: Ništa joj neće ostaviti NAKON razvoda?
Darko i Jasmina Filipović, Foto: Instagram printscreen/darkofilipovic_official

icurelo

SRPSKOG PEVAČA ŽENA VARALA SA DRUGOM, ISPLIVALI DETALJI AFERE: Ništa joj neće ostaviti NAKON razvoda?

Pevač posle prevare želi Jasminu da ostavi na ulici?

Objavljeno:

Darko Filipović nakon što je saznao da ga žena Jasmina vara sa drugom, navodno je odmah zatražio razvod i rekao joj da napusti njihov dom.

Ona je sa sobom povela i ćerku Nastasiju, a kako izvori navode, ljubavnik R.S. kog traži nemačka policija zbog navodne milionske krađe čiji se sumnja da je bio saučesnik našao joj je stan i iznajmio ga na godinu dana.

Darko sada čeka da se zvanično razvedu i kako navodi izvor, pevač Jasmini neće ostavit nista.

- Darko je mnogo razočaran, ne može da veruje na koji način ga je izdala, a dao joj je sve! On ima apartmanen Grčkoj, vikendicu u Golupcu, nekoliko stanova po Beogradu, sve što je zaradio ulagao je u nekretnine, ali njoj neće ostaviti baš ništa. Dete će da obezbedi, ali Jasminu ne. Toliko je voleo, sada očima ne može da je vidi. Njoj su svi zamerili prevaru. Čak i njena porodica je ljuta, Darka vole svi jer je tretirao kao kraljicu. Ne znam šta ona očekuje od ovog dečka - rekao je izvor blizak Darku.

- Jasmina se i ne krije više, njih dvojé zajedno izlaze, provode se, lepo joj je dok je izdržava, a šta će kad je šutne? Darko je rekao da joj neće dati ništa - završava izvor.

Bonus video:

02:10

MISLIO SAM DA SAŠA POPOVIĆ MALTRETIRA LJUDE! Darko Filipović prokomentarisao prvu sezonu ZG, a onda otkrio ŠTA DANAS RADI

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.