POZNAT DATUM SAHRANE MLADOG MUZIČARA KOJI NAS JE PRERANO NAPUSTIO: Vojaž objavio sliku slomljenog srca
Đorđe Stojanović Džoker, Foto: TV PINK PRINTSCREEN

tuga

POZNAT DATUM SAHRANE MLADOG MUZIČARA KOJI NAS JE PRERANO NAPUSTIO: Vojaž objavio sliku slomljenog srca

Mladi muzičar Đorđe Stojanović Džoker, biće sahranjen u petak, 7. jula

Objavljeno:

Beogradski di-džej Đorđe Stojanović, poznatiji pod nadimkom Džoker, preminuo je 2. jula, nakon duge i teške borbe s kancerom limfnih čvorova. Imao je 22 godine.

Sada je reper Mihajlo Veruović Vojaž na društvenim mrežama objavio kada će biti održana sahrana muzičaru.

Vojaž objavio kada je sahrana  Đorđa Stojanovića Džokera
Vojaž objavio kada je sahrana Đorđa Stojanovića Džokerafoto: NSTAGAM/VOYAGE.MP3/SCREENSHOT

- Sahrana će se obaviti u petak, 7.7. na Novom Bežanijskom groblju. Dolazak porodice na groblje u 10:45, početak opela u 11:15. Izlazak iz kapele i polazak ka grobnom mestu u 11:45 - napisao je Vojaž i dodao emotikone slomljenog srca i anđeoskih krila.

Đorđe Stojanović se s teškom i retkom bolešću borio duže od četiri godine, a o svojoj bolesti je redovno izveštavao pratioce na Instagramu. Zdravstveno stanje mu se u poslednje vreme naglo pogoršalo, pa je bio primoran da se povuče s društvenih mreža.

Poslednja je na njegovom profilu objavljena poruka u kojoj je saopšteno da Đole borio za život na intenzivnoj nezi, te da je, nažalost, preminuo. Poznato je da je za bolest saznao uoči 18. rođendana i hrabro se borio, a dva puta je bio u četvrtom stepenu bolesti.

U jednoj svojoj objavi pokojni muzičar je govorio o bolesti i nadao se najboljem, te otkrio svoju veliku želju - da ode na transplantaciju.

- Borba traje već četvrtu godinu i već drugi put mi je rak u četvrtom stadijumu. To je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama. Sreća u nesreći, spada u najizlečivije kancere. Ja želim da izdržim, jer želim da dovedem kancer u stanje mirovanja. Želim transplataciju, koliko god je rizična, toliko je i moje novo rođenje - napisao je tada Đorđe.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.