ISPLIVALA FOTKA IZ SARAJEVA KOJA JE ZAPREPASTILA JAVNOST: Maja Marinković NEPREPOZNATLJIVA, gledaćete je više PUTA
Maja Marinković, Foto: M.P./ATAImages

KO BI REKAO?

ISPLIVALA FOTKA IZ SARAJEVA KOJA JE ZAPREPASTILA JAVNOST: Maja Marinković NEPREPOZNATLJIVA, gledaćete je više PUTA

"Familijarno!" napisao je kratko Bilal

Objavljeno:

Bilal Brajlović i Maja Marinković, susretali su se sa raznim nedaćama i negativnim predviđanjima po njihovu ljubavnu romansu, otkako su napustili šestu sezonu rijalitija "Zadruga".

Svakog dana su ih kako mediji, tako i pojedini pratioci rijalitija razdvajali i predviđali im krah, ali oni odolevaju svim iskušenjima. Sada su to i potvrdili kada su podelili delić atmosfere iz porodičnog doma u Sarajevu.

Maja Marinković posetila je Bilalov rodni kraj i kuću u kojoj je odrastao. Naravno, nisu bili potpuno sami, već u dobro poznatom društvu.

Maja i Bilal uživaju u ljubavi
Maja i Bilal uživaju u ljubavifoto: M.P./ATAImages

Sa njima na fotografiji, mogli smo da vidimo Bilalovog oca i jednog preslatkog dečaka, koji su ako je sudeći prema dokazu, veoma razdragani i veseli u Majinom druištvu.

- Familijarno! - bio je kratak i jasan opis fotografije, na kojoj se može primetiti da su se dobro provodili sudeći prema haosu i razbacanim stvarima i đakonijama na stolu.

Maja Marinković u Sarajevu bez šminke
Maja Marinković u Sarajevu bez šminkefoto: Instagram printscreen/lil.brox

Ovim su još jednom poklazali koliko je njihova ljubav jaka i koliko se drže zajedno, bez obvzira što je bilo onih koji su skeptično posmatrali njihov odnos.

Da li je ovo dokaz da se Maja zvanično preselila u Sarajevo i sa Bilalom otpočela zajednički život u pomenutom gradu, ostaje nam da vidimo ili sačekamo njihovo oglašavanje tim povodom.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.