ISPLIVALE NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE MILUTINA MRKONJIĆA! Ana se SLOMILA i sve OBJAVILA JAVNO, razlika je OČIGLEDNA
Ana Bekuta i Milutin, Foto: ANA PAUNKOVIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

USPOMENE

ISPLIVALE NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE MILUTINA MRKONJIĆA! Ana se SLOMILA i sve OBJAVILA JAVNO, razlika je OČIGLEDNA

Bekuta nije krila koliko je sve ovo za nju emotivno.

Objavljeno: 07:41h

Folk zvezda Ana Bekuta objavila je na društvenoj mreži Instagram nikad viđenje fotografije pokojnog političara, a njenog partnera, Milutina Mrkonjića Mrke.

Naime, povod je memorijalnu turnir u njegovu čast, a Bekuta nije krila koliko je sve ovo za nju emotivno.

- Znate kako mnogi kažu: "Bio sam sjajan košarkaš dok se nisam ozledio"? E, samo je Milutin Mrkonjić to govorio i govorio istinu. Život ga je vrlo rano odvojio od košarke, ali on je do kraja svog života obožavao košarku i sve naše mlade igrače gledao kao svoju decu. Ove fotografije je čuvao kao najvrednije blago do kraja svog života. Zato mi je beskrajno drago da mogu da najavim i podržim turnir koji nosi njegovo ime. Prvi Memorijalni turnir “Milutin Mrkonjić” održaće se 08. i 09. jula na sportskim terenima Ade Ciganlije u organizaciji Fondacije “Svetozar Marković”. Sav prikupljeni prilog doniraće se u humanitarne svrhe, a svi zainteresovani mogu dobiti vise informacija na instagram nalogu - napisala je Bekuta na pomenutoj mreži.

Podsetimo, srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo.

Njegova velika ljubav bila je pevačica Ana Bekuta, a zabavljali su se više od devet godina jer su romansu započeli na Dan zaljubljenih 2012. godine.

Ponosna na svoju ljubav
Ponosna na svoju ljubavfoto: Damir Dervišagić

Iako je mislila da joj se ljubav neće desiti, i najmanje se nadala da će baš on ukrasti njeno srce, sudbina je umešala prste. Legendarna estradna umetnica ispričala je jednom prilikom kako je odmah znala da je Milutin baš taj kojeg je toliko godina čekala.

- Najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav... Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - govorila je Ana za medije.

Ljubavni par
Ljubavni parfoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Iako su se savršeno slagali, dalji korak u vezi, kao na primer brak, nisu planirali. On je zvanično bio oženjen, a ona nije imala nameru da ponovo staje na "ludi kamen".

Bonus video:

00:28

Ana Bekuta u Subotici

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.