ISPLIVALA ISTINA O ODNOSU DVE MRKONJIČEVE ŽENE POSLE NJEGOVE SMRTI: Bekuta je zbog jedne stvari Dašu ŠOKIRALA!
Foto: Nikola Anđić, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

niste znali

ISPLIVALA ISTINA O ODNOSU DVE MRKONJIČEVE ŽENE POSLE NJEGOVE SMRTI: Bekuta je zbog jedne stvari Dašu ŠOKIRALA!

Nije mogla da veruje da se odlučila na takav potez

Objavljeno: 14:05h

Otkako je Ana Bekuta započela emotivnu vezu s Milutinom Mrkonjićem, naslućivalo se u kakvim je odnosima s njegovom zakonitom suprugom Draganom Dašom Mrkonjić.

Sve dok nije preminuo krajem novembra, Mrka je vodio računa o Daši, a pevačica je isticala da joj to ni najmanje ne smeta.

1 / 6 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ZORANA JEVTIĆ

"Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga", govorila je ranije Ana Bekuta koja je Dašu ponudila pomoć i kada je Mrkonjić preminuo.

Iako upućeni tvrde da Daša nema ništa protiv Ane, jedna njena odluka ju je navodno jako iznenadila, kaže izvor. Naime, pevačica se vraća poslu i nastupaće za Novu godinu, što je bila i Mrkina želja.

"Ana je Daši rekla da uvek može da je pozove ako joj nešto treba i da je tu za nju i ona to jako poštuje. Samo se iznenadila kada je čula da će Bekuta ipak krenuti sa nastupima maltene odmah posle Mrkine smrti. Divi joj se na hrabrosti, kaže: "Ne znam odakle joj snage da peva". U prvi mah se šokirala, prosto nije verovala da je to moguće, ali je shvatila da ona od toga živi", kaže izvor.

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.