"NEVASPITANA DEČURLIJO": Luka žestoko udario na NASILNIKE, od ovih reči će im se CRVENETI UŠI
Luka KrivokapićLuka Krivokapić, Foto: lukakrivokopic/printscreen/tiktok

svaka čast

"NEVASPITANA DEČURLIJO": Luka žestoko udario na NASILNIKE, od ovih reči će im se CRVENETI UŠI

Breskvica je tokom nastupa pogođena flašom u glavu, dok su Senidi sve vreme "dobacivali" da se skloni sa scene

Objavljeno:

Poznati influenser Luka Krivokapić, oglasio se izrevoltiran i besan povodom mnogobrojnih napada na izvođače na Music Week festivalu.

Protekle noći na Music Week festivalu, izvođače su dočekale razne neprijatne situacije kada su u par navrati bivali napadnuti, a nepoznate osobe su ih gađale flašama, zviždale i pokazivale neprimerene stvari, izražavale mržnju i prostačno ponašanje, a žrtva istih bile su ženke osobe, tačnije pevačice, Breskvica, Senidah i Ema Radujko.

Breskvica je tokom nastupa pogođena flašom u glavu, dok su Senidi sve vreme "dobacivali" da se skloni sa scene, a onda je nastup Eme Radujko dodatno pogrejao negativnu atmosferu, kada je ona zastavom duginih boja pružila podršku LGBT populaciji, što je nekolicina loših primera ispratili raznim psovkama i zvižducima, te sve vreme pokušali da sabotiraju nastup mlade pevačica, koja je nedavno tek napunila 18 godina, što moramo priznati, i nije ohrabrujući potez za njen dalji razvitak karijere, a mnogi su osudili pomenute napade.

Ema Radujko
foto: M.P./ATAImages

Poznati influenser Luka Krivokapić, oglasio se izrevoltiran i besan povodom mnogobrojnih napada na izvođače i uputio snažnu poruku svima koji su se usudili na skandalozno ponašanje.

- Ajde sada, nevaspitana stoko i dečurlijo, objasnite zašto ste dolazili na događaj, ako ćete da gađate predmetima izvođače i plesače u glavu. Sram vas bilo, stoko mala. Znači, ovakvog izvođača koji vam je pružio, dobar glas, lepu muziku, lep nastup, dobre pesme, kvalitetan nastup, vi ovakvu devojku gađate predmetima u glavu.

@krivokapic00 #stitch with @mane OVO SE ODNOSI NA STOKU KOJA JE GADJALA IZVODJACE NA BINI, SRAM VAS BILO! F U J ! A RODITELJI SU TEK OMANULI! #fyp #foryou #foryoupage #viral #goviral #belgrademusicweek ♬ original sound - Luka Krivokapic

Onoj maloj Emi pokazujete srednji prst, zviždite joj, Senidi vrištite da se sklanja sa bine i da je dosadna. Vi ste jedna mala stoka neotesana kojoj ne treba davati, ni dobru muziku, ni dobrog izvođača, ni kvalitetne pesme, ni dobar glas, ništa od toga, jer vi to ne zaslužujete. Vi zapravo i zaslužujete one neandertalce koje izađu na binu sa motornim testerama. Njima ste se najviše i obradovali.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.