OGLASIO SE AUTOR SNIMKA KOJI JE ZAPALIO REGION: Razjašnjeno zašto je devojka BACALA TANJIRE U MORE! (FOTO)
Devojka, Foto: TIKTOK/PRINTSCREEN/KRIVOKAPIC00

ludilo

OGLASIO SE AUTOR SNIMKA KOJI JE ZAPALIO REGION: Razjašnjeno zašto je devojka BACALA TANJIRE U MORE! (FOTO)

"E, sada ćete da vidite kako domaćica pere sudove na moru", kaže on u videu, dok njegova devojka baca prljave tanjire u more

Objavljeno: 17:46h

Snimak na kojem se vidi kako devojka baca tanjire u more zapalio je društvene mreže, oglasio se i autor videa!

Pre tri dana crnogorski Tiktoker Luka Krivokapić objavio je video svoje devojke kako "pere" sudove na moru i navukao gnev mnogih.

"E, sada ćete da vidite kako domaćica pere sudove na moru", kaže on u videu, dok njegova devojka baca prljave tanjire u more.

Video je na njegovom TikToku pregledan više od 500.000 puta, o tom događaju su pisali svi mediji, a ljudi su snimak delili na društvenim mrežama, zbog čega su se komentari usijali.

Mnogi su tiktokera i njegovu devojku osudili, navodeći da na taj način zagađuju more, a Krivokapić je sačekao da se malo "stiša bura", pa se opet oglasio na društvenoj mreži kakobi sve objasnio.

U objavljenom videu, on je rekao da "ni u snu nije imao predstavu da će snimak izazvati toliki haos na Internetu", pa dodao da su ga "na Twitteru, Facebooku i u medijima razapeli".

Na primorju svi starosedeoci ostatke hrane bacaju u vodu i hrane ribe. Tako da to nije neka čudna pojava ovde, niti je to bilo kakvo zagađivanje jer su ribe sve pojele. To što vas truju vazduhom i što udišete svakakve hemikalije kroz vazduh i što pale deponije, to je okej, nećemo da pričamo o tome, hajde da razapnemo nekoga ko je potopio tanjir od paradajza i time zagadio Bokokotorski zaliv", poručio je u videu, dodavši da svi ružni komentari o njemu na društvenim mrežama zapravo govore o osobama koje su ih pisale.

Bonus video:

00:18

LUDO ILI MUDRO?! Majka pravi doručak za decu MESEC DANA UNAPRED! Neki su ZGROŽENI, a drugi joj aplaudiraju! (VIDEO)

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.