VRELA RUMUNKA SVOJOM GOLOTINJOM RAZVALJUJE PULS: Samo da joj vidite TELO, sve se USEKLO U ZABRANJENU REGIJU
Madalina Dijana Genea, Foto: Printscreen/officialmadalina/instagram

HOT

VRELA RUMUNKA SVOJOM GOLOTINJOM RAZVALJUJE PULS: Samo da joj vidite TELO, sve se USEKLO U ZABRANJENU REGIJU

Naravno, odmah su usledili komentari i hiljade lajkova. "Koliko je ova žena lepa i zgodna"

Objavljeno: 19:32h

Naslednica Sofije Loren, koju zovu "fam fatal" ženom, još jednom je opravdala svoju nezvaničnu titulu. Svi pamte njena izdanja na crvenom tepihu kojima je tokom prethodne godine sve koleginice bacala u senku. Jedna od nalepših glumica sveta, Rumunka Madalina Dijana Genea, objavila je nekoliko fotografija u izdanju koje je muškarcima ubrzalo puls.

Pozirala je na gliseru u plavom kupaćem kostimu. Tanga model otkrio je savršeno isklesano telo, a Madalina je svoje pratioce pitala: "Koju od ovih fotografija biste voleli da vidite na bilbordima širom sveta?", napisala je u opisu i dodala: "Verovatno sam četvrtinu svog života provela pod tušem ili pod vodom. Obožavam kpaće kostime, ali ovaj posebno!", napisala je zgodna Rumunka.

Naravno, odmah su usledili komentari i hiljade lajkova. "Koliko je ova žena lepa i zgodna", "Ovakva se jednom rađa", "Fatalna je", "Isklesana je", "Vidi da se da koristi Fotošop, ali svi znamo koliko dobro izgleda kad se pojavi na crvenom tepihu", "Najzgodnija glumica na svetu", pisali su ljudi...

Podsetimo, Madalini modni stručnjaci uvek dodele visoke oscene, ističući da je "oličenje glamura" i da nikada nije prešla granicu dobrog ukusa. Izdanje koje se dobro pamti jeste ono koje je iznela na 79. Filmskom festivalu u Veneciji. Tada se pojavila u haljini sa likom Merilin Monro.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.