DEJAN DRAGOJEVIĆ SE HITNO OBRATIO FILIPU CARU: Okačio njegovu FOTKU, a onda RAZOTKRIO dugo čuvanu TAJNU
Dejan Dragojević, Foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

da li je realno?

DEJAN DRAGOJEVIĆ SE HITNO OBRATIO FILIPU CARU: Okačio njegovu FOTKU, a onda RAZOTKRIO dugo čuvanu TAJNU

Takođe je i sam Filip bio veoma oštar u odgovru prema pobedniku "Zadruge 5"

Objavljeno:

Nakon što je danas objavljeno kako se Dejan Dragojević ženi, odnosno da se verio svojom devojkom Jovanom, te se tim povodom oglasio za medije, a uspeo je tom prilikom i da potkači Aleksandru Nikolić i njenog trenutnog dečka, preciznije verenika Filipa Cara.

Takođe je i sam Filip bio veoma oštar u odgovru prema pobedniku "Zadruge 5", što je samo dodatno rasplamsalo ovaj rat koji, reklo bi se, neće ni ovde stati jer se odmah na sve pomenuto nadovezao ponovo Dragojević.

- Zetko, sad si samog sebe odrukao. Zar nisam ja taj koji živi od fanova i baba? Čak je uvek bila sprdnja da su fanovi kupili prsten ali ako si i ti počeo ovo da radiš, poslaću ti šemu rada. Čuo sam da si sve rekao o mojoj bivšoj, tvojoj sadašnjoj verenici iz Ritopeka...

- Zetko, sad si samog sebe odrukao. Zar nisam ja taj koji živi od fanova i baba?
- Zetko, sad si samog sebe odrukao. Zar nisam ja taj koji živi od fanova i baba?foto: Printscreen/instagram/dejandragojevic

Ovde ću da stanem. Imam i dalje poštovanja prema tebi, jer si mi dosta pomogao u životu... Šifra paćoti - glasio je samo deo objave Dejana Dragojevića, koji čini brutalan odgovor Filipu Caru i koji je započeo sa otkrivanjem kako se čini velike tajne, a Dalila se nedavno obratila Dejanu.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.