OVA RUMUNKA JE NAJSE*SIPILNIJA ŽENA KOJA HODA OVOM PLANETOM: Sve joj se OCRTALO kada se pojavila ovakva (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

au

OVA RUMUNKA JE NAJSE*SIPILNIJA ŽENA KOJA HODA OVOM PLANETOM: Sve joj se OCRTALO kada se pojavila ovakva (FOTO)

Slavna Rumunka i kako kažu mnogi, jedna od najlepših žena na svetu, svaki put i gde god da se pojavi u javnosti, bude u prvom planu. Veče u Veneciji nije bilo izuzetak od tog pravila

Objavljeno: 09:45h

U Veneciji je juče upriličena amfAR Gala svečanost čija je glavna zvezda bila- gle čuda, Madalina Dijana Gena.

Slavna Rumunka i kako kažu mnogi, jedna od najlepših žena na svetu, svaki put i gde god da se pojavi u javnosti, bude u prvom planu. Veče u Veneciji nije bilo izuzetak od tog pravila.

Madalina Dijana Gena zasijala je u raskošnoj satenskoj haljini crvene boje. Model sirena kroja sa zanosnim dekolteom istakao je njene obline i ženstvenost. Nestvarno lepa glumica koja je poreklom iz Slatine u Rumuniji, a koja godinama živi u Italiji, bila je besprekorno našminkana dok je njena frizura imala notu ležernosti zbog čega je izgledala još zavodljivije.

Džodi Tarner-Smit takođe je postigla pun pogodak odabirom haljine bogatog kolorita koja nas je podsetila na modni rad Roksande Ilinčić. Ova glumica je jedna od najbolje odevenih gošći na ovogodišnjoj Mostri.

1 / 3 Foto: Profimedia

Na svečanosti su dominirale satenske haljine i modeli bogati izrezima, primer za to je i efektna haljina pevačice i bivše devojke princa Harija Eli Golding. Još detalja sa gala događaja čeka vas u galeriji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.