DA NIJE BILO JOVANE JEREMIĆ OVAJ ČOVEK BI OSTAO BEZ VELIKIH PARA: Voditeljka OTKRILA kako se sve odvijalo
Jovana Jeremić, Foto: Tamara Trajković

zanimljivo

DA NIJE BILO JOVANE JEREMIĆ OVAJ ČOVEK BI OSTAO BEZ VELIKIH PARA: Voditeljka OTKRILA kako se sve odvijalo

Jeremićeva se prisetila interesantnog događaja

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić prisetila se u razgovoru sa kolegom Ivanom Gajićem jedne anegdote sa čuvenim muzičarem i jednom od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora,Goranom Bregovićem.

Naime, prelistavajući vesti koje su u listu Kurir bile najčitanije minulih godina, a objavljene su na današnji datum (13. jul), voditelj emisije je pročitao naslov jedne od njih koja je glasila: Pao s višnje! Taj naslov odnosio se na Bregovića koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede i bio prebačen u urgentni centar.

Ova bivša vest dala je povoda Jeremićevoj da ispriča jedan događaj sa slavnim kompozitorom i bivšim liderom benda Bijelo Dugme.

- Ja sam Bregi spasila laptop na aerodromu! Kad smo se prošle godine ukrcavali za Tivat bili smo zajedno na aerodromu i on je zaboravio laptop. Pronašla sam ga, otišla tamo i rekla to je Bregovićev laptop, molim vas, zovite čoveka. Posle je komentarisao da sam mu spasla neke silne pesme i silne hiljade evra. Tako da eto, spasila sam Bregu! - rekla je Jeremić.

Muzičar za koga je imala reči hvale joj je kako tvrdi izrazio zahvalnost za ovaj nesebični gest:

- Zahvalio mi se. On je čovek koji ima dušu i baš mi je gotivan. Shvatiš da su ti veliki ljudi najjednostavniji. I ja i on smo se na aerodromu ponašali sasvim normalno i prirodno.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.