OTKRIVENO KOLIKO JE VISOKA JELENA ĐOKOVIĆ: Bićete PATOSIRANI kada ovo PROČITATE, stvarno niste imali POJMA
Jelena Đoković, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

da li ste znali?

OTKRIVENO KOLIKO JE VISOKA JELENA ĐOKOVIĆ: Bićete PATOSIRANI kada ovo PROČITATE, stvarno niste imali POJMA

Jelena veoma vodi računa o svom izgledu

Objavljeno: 15:08h

Jelena Đoković izgleda kao devojčica mada je izjavila kako "lepota nije njena tema", ipak njena pojava izaziva mnogo pažnje.

Ona je postavila sebi zadatak da bude "najzdravija koliko god je to u njenoj moći". Zato je, kako kaže, posvetila mnogo vremena proučavanju zdravlja.

Dok neko jedva čeka da popije kafu kad se ujutru probudi, ona kafu ne može ni da okusi. Mnoge navike "odraslih" je testirala i odbacila, kao što su alkohol i cigarete. Jednom prilikom je priznala da je od alkohola povraćala tri dana i za to vreme izgubila četiri kilograma. Mučninu i povraćanje su joj izazivali i kafa i duvan.

Kofein ne uzima ni u formi zelenog čaja. Jednostavno, ne može da podnese da nešto drugo ima kontrolu nad njenim telom i zdravljem. Jelena podseća da je upravo naše telo jedna od retkih stvari na koju direktno možemo da utičemo i zato ne želi da prepušta tu kontrolu bilo kakvim supstancama koje izazivaju zavisnost.

Ona i Novak biraju ishranu biljnog porekla, a Jelena je podelila i recepte za specijalitete koje sama pravi, kao što su salata od kinoe ili slatkiši sa zdravim sastojcima. Njena poruka je da svako treba da osluškuje svoje telo i prilagođava ishranu u skladu sa onim što telo poručuje.

Jelena je visoka 176 cm, a prema većini navoda u medijima, ima 60kg. Moguće je da ova težina varira, jer je ranije znala i da preskoči poneki trening. Sada redovno vežba i ponosna je na to, pa je moguće i da je neki kilogram oslabila.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.