KAKO JE ZAPRAVO NASTALA LEPA BRENA? Pevačica nakon TOLIKO DECENIJA priznala ono što NIKO NIJE ZNAO
Lepa Brena, Foto: Miloš Cetković

zanimljivo

KAKO JE ZAPRAVO NASTALA LEPA BRENA? Pevačica nakon TOLIKO DECENIJA priznala ono što NIKO NIJE ZNAO

Brena se takođe dotakla svog umetničkog imena, i objasnila koja je razlika između Lepe Brene na sceni i kada se reflektori iskljuće

Objavljeno:

Pevačica Lepa Brena je posle brojnih koncerata odlučila da napuni baterije, pa je tako otišla na zasluženi odmor.

Kako se da videti na njenom Instagram profilu, ona na svojoj jahti uživa sa porodicom, a kako je sada izjavila, tokom celog avgusta je isplanirala da odmara.

- Mislim da sam to zaslužila posle četrdeset godina ovog predanog, veoma ozbiljnog i profesionalnog rada. Da budem presrećna na svom koncertu i da podelim tu svoju emociju sa publikom. Zaista uživam više nego ikada u svom životu. Dobro sam organizovana, kao što se i vidi, volim malo da putujem i da se odmorim sa drugaricama, familijom, Bobom, decom i prijateljima, rekla je Brena za "Grand online".

1 / 2 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Brena se takođe dotakla svog umetničkog imena, i objasnila koja je razlika između Lepe Brene na sceni i kada se reflektori iskljuće.

- Ja sam svugde van koncerata jedna sasvim obična i jednostavna žena. Moram da priznam da je Lepa Brena nešto što sam kreirala i što poklanjam svojoj publici, a ono što sam ja u mom domu sa porodicom i kada nisam Lepa Brena, to je jedna normalna i obična žena koja se druži sa svojim drugaricama, sa familijom i rodbinom. Upravo taj balans je veoma bitan i nešto što je krucijalno u životu svakog umetnika, rekla je ona.

Podsetimo, Brena je nedavno oženila svog bratanca kome je pevala na svadbi, a poznata pevačica objavila je na društvenim mrežama sliku sa slavlja na kojoj je ceka porodica na okupu.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / N portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.