OGLASIO SE OTAC DEVOJČICE ZBOG KOJE JE SRBIJA USTALA NA NOGE: Sada ima samo JEDNU ŽELJU
Seka Aleksić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rekao je sledeće

OGLASIO SE OTAC DEVOJČICE ZBOG KOJE JE SRBIJA USTALA NA NOGE: Sada ima samo JEDNU ŽELJU

Ovaj događaj podigao je Srbiju na noge

Objavljeno:

Pevačica Seka Aleksić, te glumci Stevan Piale i Ammar Mešić, ispratili su u nedelju, 11. juna, na malu maturu devojčicu iz Vrbasa, čija je priča digla Srbiju na noge.

Priča o njoj ne stišava se danima unazad, a kadrovi sa male mature jedne su od najšerovanijih fotografija na društvenim mrežama.

Sada, kada je sve prošlo oglasila se porodica Vladisavljević. Svi članovi dirnuti su reakcijama nepoznatih ljudi, koji su na pravi način razumeli zbog čega su uopšte istupili u javnost.

Pevačica Seka Aleksić, te glumci Stevan Piale i Ammar Mešić, ispratili su u nedelju, 11. juna, na malu maturu devojčicu iz Vrbasa, čija je priča digla Srbiju na noge
Pevačica Seka Aleksić, te glumci Stevan Piale i Ammar Mešić, ispratili su u nedelju, 11. juna, na malu maturu devojčicu iz Vrbasa, čija je priča digla Srbiju na nogefoto: Instagram/seka_aleksic

Kako su rekli, zahvalni su svima koji su bili uz njih, a za gest Seke, Stevana i Ammara nemaju ni dovoljno jake reči.

- Bilo je predivno. Fokus zaista treba staviti na te ljude za koje nemamo reči... Seki je let kasnio 6-7 sati, i ona je došla, nije rekla da ne može. A, Stevan i Ammar... Kakvi momci! - počeli su.

- Osmeh našeg deteta je neprocenjiv, a ovo ostalo... da mi još nešto izjavljujemo... Samo želimo da se vratimo normalnim životima. Nije bila namera uvrediti ničije dete, nego smo želeli da svom detetu, i svoj deci, pokažemo da nisu sami na svetu i da ne treba trpeti nikoga i ništa - poručila je porodica Vladisavljević.

Priča o njoj ne stišava se danima unazad, a kadrovi sa male mature jedne su od najšerovanijih fotografija na društvenim mrežama.
Priča o njoj ne stišava se danima unazad, a kadrovi sa male mature jedne su od najšerovanijih fotografija na društvenim mrežama.foto: Instagram/seka_aleksic

I glumac Stevan Piale podelio je utiske sa Mijine mature.

- Upoznali smo divnu porodicu i jednu predivnu devojčicu. Ona je nama ulepšala dan i mi smo njoj. Ostali smo u kontaktu - rekao je popularni glumac za Telegraf

Podsetimo, sve je počelo kada je jedna korisnica Tvitera objavila priču o devojčici koja trpi nasilje od strane svojih vršnjaka u OŠ "Petar Petrović Njegoš" u Vrbasu. Seka se prva javila, a onda je usledila i lavina reakcija ostalih javnih ličnosti koje su se takođe javile, u želji da pomognu pomenutoj devojčici

- Vršnjaci su doneli bakarnu žicu u školu kako bi ismevali devojčicu jer je Romkinja, aludirajući na stereotip da Romi skupljaju bakar. Njen otac vozi kamion po Evropi, a majka vodi cvećaru. Niko ne želi da ide s njom na maturu... I svi ostaju nemi! Ovo je način na koji se nasilje podržava - navela je devojka u objavi.

Odmah su se javili Seka Aleksić, košarkaš Vladimir Štimac, glumci Ammar Mešić i Stevan Piale.

Devojčicin tata, Vladimir Vladisavljević, tada je ispričao šta je njegovo dete doživljavalo.

- Trajalo je mesecima, od oktobra prošle godine, sa aluzijama na njeno romsko poreklo. Na primer, čestitali su joj rođendan na Dan Roma. Istina je da su deca iz razreda osim jedne devojčice, prestala da komuniciraju sa mojoj ćerkom - ispričao je za RTS.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.