OVO JE POSLEDNJA ŽELJA TINE TARNER: Evo kako će LEGENDA ROKENROLA biti ispraćena na VEČNI POČINAK
Tina Tarner, Foto: EPA-EFE/WALTER BIERI

potresno

OVO JE POSLEDNJA ŽELJA TINE TARNER: Evo kako će LEGENDA ROKENROLA biti ispraćena na VEČNI POČINAK

Njen bivši asistent otkrio je nove detalje

Objavljeno:

Tina Tarner biće sahranjena na privatnoj službi. Neće biti javne sahrane, saopštili su njeni predstavnici za štampu.

Njen bivši asistent otkrio je nove detalje. Slavna pevačica umrla je 24. maja u Švajcarskoj. Imala je 83 godine.

- Tina Tarner biće sahranjena u Švajcarskoj. Ona nije želela veliku javnu sahranu. Htela je da bude kremirana nakon smrti, očekujem da će to biti veoma privatan događaj. Siguran sam da će se kasnije organizovati memorijalni koncert i odavanje počasti.

Biće to za njene veoma bliske prijatelje u Švajcarskoj i njenog menadžera – neće to biti veći događaj (misleći na sahranu)”, smatra Edi Hempton Armani, koji je godinama sarađivao sa Tinom Tarner, piše The Mirror.

- Održaće se privatna služba, kojoj će prisustvovati bliski prijatelji i porodica - navedeno je u saopštenju, prenosi Daily mail.

Tina Tarner umrla je prirodnom smrću posle duže bolesti - zna se da je bolovala od raka creva, visokog krvnog pritiska, da je doživela moždanu smrt… Čuvena pevačica i njen suprug Ervin Bah kupili su za neverovatnih 76 miliona dolara imanje sa pogledom na Ciriško jezero. Imanje u kantonu Cirih na kojem je izgrađeno 10 zgrada bilo je za muzičku legendu i njenog muža poput prave oaze.

Na imanju gde su Tina Tarner i njen muž provodili posebne momente, nalazi se čak 10 zgrada i privatno jezero, kao i bazen i pristanište za čamce. Na tom imanju preminula je kraljica rokenrol, piše Daily mail.

Pevačica i Ervin Bah morali su da čekaju dobiju švajcarsko državljanstvo da bi kupili nekretninu u Švajcarskoj kako nalaže tamošnji zakon. Novine u ovoj zemlji pisale su da je teniska zvezda Rodžer Federer planirao da kupi ovo imanje a onda je odabrao drugu kuću, izvan Ciriha. “Otišla sam iz Amerike jer sam uspela u drugoj zemlji i moj dečko je bio u drugoj zemlji”, rekla je 1997. Lariju Kingu, ističući popularnost “Private Dancer” u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Poručila je: “Uglavnom, Evropa je jako podržavala moju muziku”.

Na kraju su ona i Bah rešili da se skrase u Švacarskoj, a onda su kupili ogromno imanje u selu Staefa. Pre te kupovine, dugo su izjamljivalu kuću poznatu kao Chateau Algonquin, u obližnjem selu koje se zove Küssnach.

Tina Tarner se udala za Baha koji je poreklom Nemačke i koji je radio kao muzički direktor 2013. godine, posle skoro tri decenije veze. Živeli su u Evropi od 1994. godine.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.