OTKRIVEN DATUM SAHRANE TINE TARNER: Neće svi moći da PRISUSTVUJU oproštajnoj ceremoniji KRALJICE ROKENROLA
Tina Tarner, Foto: Printscreen/Youtube/ Tina Turner

SAMO BLISKI PRIJATELJI I PORODICA

OTKRIVEN DATUM SAHRANE TINE TARNER: Neće svi moći da PRISUSTVUJU oproštajnoj ceremoniji KRALJICE ROKENROLA

Tina Tarner preminula je nakon duže bolesti, prirodnom smrću.

Objavljeno:

Smrt Tine Tarner je rastužila milone širom planete. Nije precizirano kada će se održati sahrana, ali je portparol naglasio: "Održaće se privatna služba, kojoj će prisustvovati bliski prijatelji i porodica", navedeno je u saopštenju, prenosi Daily mail.

Da podsetimo, Tina Tarner preminula je nakon duže bolesti, prirodnom smrću. Godinama je sa suprugom Ervinom Bahom živela u Švajcarskoj.

Pre dve godine ona i njen suprug Ervin Bah kupili su za neverovatnih 76 miliona dolara imanje sa pogledom na Ciriško jezero. Imanje u kantonu Cirih na kojem je izgrađeno 10 zgrada bilo je za muzičku legendu i njenog muža poput oaze.

Otkriven datum sahrane Tine Tarner
Otkriven datum sahrane Tine Tarner foto: EPA-EFE/Sebastiao Moreira

Na imanju gde su Tina Tarner i njen muž provodili posebne momente, nalazi se čak 10 zgrada i privatno jezero, kao i bazen i pristanište za čamce. Na tom imanju preminula je kraljica rokenrol, piše Daily mail.

Pevačica i Ervin Bah morali su da čekaju dobiju švajcarsko državljanstvo da bi kupili nekretninu u Švajcarskoj kako nalaže tamošnji zakon. Novine u ovoj zemlji pisale su da je teniska zvezda Rodžer Federer planirao da kupi ovo imanje a onda je odabrao drugu kuću, izvan Ciriha.

Tina Tarner je u emisiji Larija Kinga otkrila da je odluku da se preseli u Švajcarsku donela zbog uspeha koji je postigla u Evropi kao i činjenice da je njen suprug iz Nemačke.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Kurir/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.