KRAJ "ZVEZDA GRANDA": Sanja Kužet SAOPŠTILA ZVANIČNO
Sanja Kužet, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

TO JE TO

KRAJ "ZVEZDA GRANDA": Sanja Kužet SAOPŠTILA ZVANIČNO

Kužetova je istakla i da se takmičenje u kom je voditeljka polako privodi kraju i da je zbog toga jako uzbuđena

Objavljeno:

Voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Sanja Kužet, važi za jednu od najlepših prirodnih žena u Srbiji, a kako ističe i danas, posle toliko godina u medijima, joj laska kad je pohvale na račun izgleda.

- Mislim da su mi bili dobri koraci u načinu predstavljanja. Sigurno sam skrenula pažnju, reflektor usmerila na sebe, upravo zbog tog vizuelnog, ali mi je drago što posle 20 godina karijere i sad sa 40 godina mi neko kaže da sam lepa mi je okej, prija mi takav komentar.

Sanja ističe da se najlepše oseća u elegantnim, dugim haljinama kada je sceni, ali i da im, kao i sve ostale pripadnice nežnijeg pola ima problem da joj uvek fali garderobe.

1 / 4 Foto: Instagram/printscreen/sanjakuzet

- Sve te haljine iz emisija se vraćaju, moram da razočaram ljude, one ne stoje u mom garderoberu. i ja kad imam neku svadbu, proslavu mučim muku kao i sve ostale žene i devojke jer mi opet treba neka nova haljina za tu priliku. Posao je jedno, a privatan život je nešto sasvim drugo.

Kužetova je istakla i da se takmičenje u kom je voditeljka polako privodi kraju i da je zbog toga jako uzbuđena.

- Mi provodimo kraju takmičenje, ostalo je polufinale i finale, završavamo 24. juna. Zadovoljstvo je raditi u svakom smislu te reči. Znam da je takmičarima mnogo stalo, baš kao i žiriju koji je mnogo radio kako bi imao finaliste. Oni koji zaslužuju biće u finalu.

1 / 4 Foto: prentscreen/youtube/ Zvezde Granda

Na pitanje koga bi odabrala između Ane Ivanović i Jelene Janković, odmah je odgovorila: "Ana Ivanović. I Jelena je super, ne pravim rivalke, iako one jesu rivalke. Ana Ivanović sa mnogočlanom porodicom želim joj mnogo sreće, je volim porodične vrednosti koje gaje i ona to na pravi način radi sa suprugom Bastijanom.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.