Nada Macura komentariše VUČIĆEV VIŠAK KILOGRAMA i otkriva s kim bi želela da snimi LJUBAVNE SCENE! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

lepo se ispričala

Nada Macura komentariše VUČIĆEV VIŠAK KILOGRAMA i otkriva s kim bi želela da snimi LJUBAVNE SCENE! (FOTO)

Ona je odgovarala na ptanja čitalaca "Pulsonline" i otkrila je mnogo zanimljivih pikanterija
Objavljeno: 12:25h

Dobar dan, moja omiljena doktorko! Recite mi iskreno, kakav muškarac je po vašem ukusu?

Pozdrav, Sanja iz Kruševca.

- Draga Sanja, kakav je muškarac po mom ukusu? Pre svega pametan, tolerantan i duhovit. Izgled i nije toliko bitan, ali da ipak ima neku harizmu, da bude uredan, sa ponašanjem primerenim godinama.

Jednom prilikom sam pročitala da ste se jednom udali, ali i razveli. Da li sanjate da drugi put obučete venčanicu i stanete ispred matičara?

Pozdrav, Dragana iz Valjeva.

foto: Filip Plavčić

Nado, ja vas iskreno poštujem. Zato moram ovo da vas pitam - da li vas vređa što vas, zbog pojavljivanja u raznim emisijama, često upoređuju sa starletama iako vi imate ozbiljan posao i zvanje.

Jovan, Niš.

- Dragi Jovane iz Niša, ako ste dali konstataciju da imam ozbiljan posao i zvanje, u ovim godinama i sa ozbiljnošću znam da ima dosta fanova koji mi ne zameraju što se pojavljujem u raznim TV emisijama. Krunu sa glave ne može zluradim komentarima niko da mi skine, niti mi može oduzeti diplome visokog obrazovanja. Jednom rečju, nisam pamet zagubila, a šta fali našim starletama? Nisam protiv njih. A ko bi onda bio na naslovnim stranama pojedinih novina!

Draga doktorka, koliko trbušnjaka možete da uradite?

Pozdrav od fitnes trenera Stefana.

- Fitnes treneru Stefanu: blago onom ko ima pločice na stomaku, verovatno i zahvaljujući vama ti trbušnjaci se rade u gimnastičkim salama. Jedina fizička aktivnost mi je pešačenje. Ne idem u teretanu, ne radim sklekove. Našli ste mi slabu tačku.

Ona je dodala i da najviše gotivi Klajva Ovena od svih glumaca!

(Espreso.co.rs / Pllsonline)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.