Nada Macura komentariše VUČIĆEV VIŠAK KILOGRAMA i otkriva s kim bi želela da snimi LJUBAVNE SCENE! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

lepo se ispričala

Nada Macura komentariše VUČIĆEV VIŠAK KILOGRAMA i otkriva s kim bi želela da snimi LJUBAVNE SCENE! (FOTO)

Ona je odgovarala na ptanja čitalaca "Pulsonline" i otkrila je mnogo zanimljivih pikanterija
Objavljeno: 12:25h

Nada Macura je naša najpoznatija doktorka i PR Hitne pomoći.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nedavno je digla Srbiju na noge i na društvenim mrežama napravila pometnju kada je napravila lapsus koji je uključivao premijera Aleksandra Vučića.

Kupila sam patike u Beču, a u BG doživela šok! ZAŠTO NIKADA VIŠE NEĆU KUPOVATI U SRBIJI?

Draga Nado, veliki pozdrav! Ja vas obožavam, omiljena ste mi doktorka. Znam da je neumesno pitati damu za godine, ali me jako interesuje kada ste rođeni i kako negujete svoj izgled?

Draga doktorko, dobar dan. Zanima me šta može da vas razbesni?

Jovan, Subotica.

- Jovane, pokušavam da uvek razmislim o ljudima i razlozima kada me neko napada. Neosnovani napadi, plasirane laži i neistine, spinovanje u pojedinim medijima... Dobronamerna kritika je uvek dobro došla.

Zdravo Nado! Postali ste hit na internetu zbog lapsusa. Ja mislim da to svima može da se desi. Je l’ vam je smešno sada kada poslušate lapsus? Ivana, Smederevo

- Draga Ivana, nisam namerno pogrešila, ko radi taj i greši. Sada iz ove perspektive, drago mi je da sam nasmejala Srbiju. Zlonamerni ljudi sada u komentarima (koje ja ne čitam) projektuju svoju mržnju prema meni, pa se pitam šta bi bilo da sam i ranije pravila greške pred kamerom u živom programu, a izveštavam desetak godina. Nisam robot, a možda je radila i podsvest. Često se smejem i pravim šale na sopstveni račun.

Draga Nado, nekoliko puta ste izjavili da podržavate i gotivite Vučića.

Međutim, mnogi komentarišu da se ugojio i da bi trebalo da smrša. Šta vi mislite kao lekar, da li premijer treba da smrša ili odlično izgleda?

- TV ekrani dodaju sedam do osam kilograma jer su pravougani ekrani, u prirodi je sve lepše. Nisam primetila to što me pitate. Ne analiziram ničiji izgled, a pogotovo kada se radi o osobi koja vredno radi i ulaže svoj život za bolju budućnost Srbije. Morate priznati da što se tiče stajlinga, premijer zaslužuje visoku ocenu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.