One su napravile NAJGORE GREŠKE U ŽIVOTU: Zvezde koje će njihova prošlost VEČNO PROGANJATI! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

ovo im nije trebalo u životu!

One su napravile NAJGORE GREŠKE U ŽIVOTU: Zvezde koje će njihova prošlost VEČNO PROGANJATI! (FOTO)

Kada napravite grešku kažu da "ne valja plakati nad prosutim mlekom", ali kada ste poznata ličnost teško da možete da zaboravite na svoje greške iz prošlosti, jer mediji su tu da vas uvek iznova podsećaju
Objavljeno:

Ipak, veću grešku od svih ovih zajedno napravila je Dara Bubamara pre dve godine kada je njen skandal sa porno fotkama uzdrmao Srbiju, a na Tviteru su procurele i ekskluzivne fotografije koje je objavio magazin Svet.

Dara Bubamara tvrdila je da je te fotografije slala suprugu, ali se šuškalo da je Dara selfije zapravo slikala za nekog drugog muškarca.

foto: Printscreen

Ona je to oštro demantovala, pravdajući se da njen suprug Milan i ona vole da razmenjuju takve fotografije, zbog sve češće udaljenosti i kako njenih tako i njegovih poslovnih obaveza. Ipak, čini se da gospodin Kesić nije toliko liberalan.

Nakon što su u javnosti isplivale fotografije, Milan je zatražio razvod.

A sada, verovali ili ne - i Jelena Karleuša nije bezgrešna!

Kada je pop diva 2002. godine snimila album za "BK Sound" Jelena je otpočela romansu s jednim od naslednika bogate imperije Bojanom Karićem.

Par se venčao u septembru 2004. godine, ali nakon nepunih pet meseci braka su se razveli. Spekuliše se da je razvod usledio jer par nije imao zajedničko potomstvo. Neki kažu da je Jelena prevarila Bojana sa telohraniteljem, dok je ona tvrdila da se radi o nameštaljki čiji je cilj bio da joj uništi brak.

I sportiskinje greše i čine pogrešne izbore, pa je tako i košarkašicu Milicu Dabović pre nekoliko dana pretukao bivši dečko Šime Šiklić Simon.

Dabovićeva je nasilje prijavila policiji, a sumnja se da je do sukoba između para došlo zbog Soraje, pošto je Simon fotografisan sa starletom na jednom nastupu.

foto: Dragan Kadić

- Istina je da je Simon nakon svađe nasrnuo na mene i pretukao me. Ovo želim da kažem javno jer sam i sama pre dva meseca učestvovala u kampanji Kurira Stop nasilju, ne sluteći da će me stići takva sudbina. Prijavila sam ga policiji, sada je sve na državnim organima! Hoću samo da poručim da niko ne treba da trpi nasilje - rekla je Milica za Kurir.

Simon je inače i ranije bio hapšen zbog napada kada je 2015. godine napao obezbeđenje jednog tržnog centra u Beogradu.

Bonus video:

SVE BLJEŠTI I ŠLJAŠTI: Ovako izgleda kad se Karleuša pipka po metalnim grudima!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.