One su napravile NAJGORE GREŠKE U ŽIVOTU: Zvezde koje će njihova prošlost VEČNO PROGANJATI! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

ovo im nije trebalo u životu!

One su napravile NAJGORE GREŠKE U ŽIVOTU: Zvezde koje će njihova prošlost VEČNO PROGANJATI! (FOTO)

Kada napravite grešku kažu da "ne valja plakati nad prosutim mlekom", ali kada ste poznata ličnost teško da možete da zaboravite na svoje greške iz prošlosti, jer mediji su tu da vas uvek iznova podsećaju
Objavljeno:

Svako od nas pogrešio je makar sto puta u životu, hteli vi to da priznate ili ne. Grešaka ima svakakvih, ali opasne su one koje su nam uticale na dalji tok života i jednom za svagda ostavile neizbrisiv trag.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bilo kako bilo, normalno je grešiti jer mi smo svi ljudi od krvi i mesa, pa tako i naše poznate face nisu nepogrešive. Svi su oni donosili pogrešne životne odluke, činili pogrešne izbore, a neki čak birali i pogrešne životne partnere.

Pre nekoliko dana javnost je potresla vest da se Ljuba Jovanović i Nataša Bekvalac razvode posle dve godine braka, za koji su svi verovali da će trajati večno.

foto: Printscreen/Instagram/ bekvalceva

Ljuba je napustio njihov stan i smestio se u hotel, a Bekvalčeva otišla sa ćerkom u Pariz kako bi izbegla pažnju medija. Pevačica i bivši rukometaš Partizana navodno su odlučili da se raziđu zbog brojnih problema koje, uprkos jakoj volji, nisu uspeli da reše, pa su shvatili da je najbolje da svako ode na svoju stranu.

Međutim, Nataša ili baš nema sreće u ljubavi ili stalno iznova i iznova greši. Njen prvi brak sa Dačom Ikodinovićem takođe se završio razvodom, a upućeni su tada tvrdili da je Dačino neverstvo bila kap koja je prelila čašu.

foto: Story Arhiva

On je, kako se pisalo, za vreme braka bio u vezi sa Milicom Dražin, stomatološkom sestrom, ćerkom poznatog novosadskog stomatologa. Nataša je o neverstvu saznala preko svoje sestre Jelene Mrkić, koja je Miličina prijateljica, dok su pojedini pričali da je u njegovom telefonu videla poruke koji dokazuju preljubu.

Ni njena koleginica Kaja Ostojić nije ništa manje grešila, pa iako je sada svi znaju kao suprugu svetski poznatog di-džeja Džuniora Džeka, njena prošlost nije zaboravljena. Njen prvi brak večno će je proganjati.

foto: Printskrin / Instagram / kaya_ostojic

Kaja se za problematičnog Nikolu Dragojlovića Sovu udala pre nego što je završila srednju školu, a ubrzo je rodila i ćerkicu. Brak nije potrajao, pa su se razveli kada je njihova devojčica imala samo godinu dana, a Dragojlović je nestao negde u Evropi.

Krajem juna 2009. godine posle velike potere uhapšen je na putu između Zlatibora i Užica, zbog dilovanja narkotika. Završio je u zatvoru gde ga je nekoliko puta posetila Kaja, ali sve ove godine dinara od alimentacije nije videla.

Sličnu priču ima i Slađa Delibašić koja je posle razvoda od pevača i densera Đoleta Đoganija imala nekoliko veza sa problematičnim tipovima, ali ubedljivo najturbulentija je bila veza sa Igorom Matićem.

foto: Damir Dervišagić

Tokom njihove desetogodišnje romanse Igor je bio i u zatvoru u Italiji gde ga je Slađa posećivala, hapšen je zbog sumnji da je imao nekoliko laboratorija za proizvodnju marihuane.

Čak je i Slađa privođena u policiju na informativni razgovor, ali se klela da o sumnjivim poslovima svog dečka ništa ne zna.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.