SIN VIKI MILJKOVIĆ NAPUSTIO OCA I MAJKU: Sa devojkom otišao DALEKO od porodičnog gnezda FOTO
Viki Miljković sa sinom, Foto: Instagram printscreen/viki_miljkovic

zaputili se

SIN VIKI MILJKOVIĆ NAPUSTIO OCA I MAJKU: Sa devojkom otišao DALEKO od porodičnog gnezda FOTO

Sin Viki Miljković napustio Srbiju

Objavljeno:

U žižu medijskog interesovanja sin Viki Miljković dospeo je zbog napada u blizini svog doma u Beogradu na vodi. Mezimca pevačice, koji se do toga trena nije medijski eksponirao, napali su migranti i tražili mu novac.

Andrej Tašković o ovom događaju odmah je obavestio raditelje, Viki i Taške policiju, a putem društvenih mreža i čitavu javnost.

Malo je reći da se sin Viki Miljković zbog situacije u kojoj se našao potresao, estradna umetnica i njen suprug takođe su bili vidno zabrinuti, na svu sreću budući da fizičkih povreda on nije imao, uspeo je da prevaziđe strah i nađe način da nastavi dalje.

Andrej Tašković sa devojkom
Andrej Tašković sa devojkomfoto: Instagram printscreen/andrej.taskovic

U tome mu je najviše pomogla izabranica, preslatka devojčica sa kojom on kada nije u školi i ne trenira tenis provodi najveći deo svog vremena.

Zaljubljeni par nerazdvojan je, a nije tajna da se buduća snaja Viki Miljković već odomaćila u domu svog momka.

Pevačica i harmonikaš imali su čast da je upoznaju a budući da je reč o divnom detetu nemaju ništa protiv što njihov sin sa njom izlazi i putuje.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/andrej.taskovic

Mladi par nedavno se zaputio na još jednu odabranu destinaciju i time se pohvalio na Instagramu. Da idu van granica naše zemlje svedoči fotografija na kojoj zagrljeni poziraju dok sin Viki Miljković u ruci drži karte.

Iza njih je tabla sa satnicama polaska, a uprkos tome što se jasno vidi koje su sve destinacije u ponudi nije se još doznalo gde to planiraju da provedu naredno vreme. Ipak, veruje se da ni to neće zauvek ostati tajna.

Bonus video:

02:40

KAKVA PROMENA VIKI MILJKOVIĆ! SADA PEVA PESME NUĆIJA I RASTE: To je vreme u kom živimo, tu muziku sluša i moj sin

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.