SIN VIKI MILJKOVIĆ PODELIO FOTKU KOJA ĆE VAS SVE RASPAMETITI: Doneo je ODLUKU i obavestio RODITELJE
Viki Miljković, Foto: Emilija Jovanović

da li je moguće?

SIN VIKI MILJKOVIĆ PODELIO FOTKU KOJA ĆE VAS SVE RASPAMETITI: Doneo je ODLUKU i obavestio RODITELJE

Budući da je izrastao u pravog momka, naočitog i lepog, ne čudi činjenica što su tinejdžerke za njim poludele, a najnovijom objavom osim što je zaintrigirao domaću javnost, Andrej je i rastužio brojne devojčice njegovog uzrasta

Objavljeno:

Poznata pevačica Viki Miljković već dugi niz godina aktivna je na estradnoj sceni, a mlađe generacije upoznale su je i zavolele kao stalnu članicu žirija u Zvezdama Granda, najgledanijem muzičkom takmičenju u regionu.

Osim što ima blistavu karijeru, Viki je i uspešna poslovna žena koja je sa suprugom Tašketom pokrenula agenciju za nekretnine, ali i ostvarena porodična žena i majka. Sin Viki Miljković sticajem okolnosti i činjenici da je dete poznatih roditelja, iako možda to još uvek ne želi u velikoj meri, postao je često tema medijskih natpisa, te je i njegova privatnost u poslednje vreme nešto za šta se javnost i te kako interesuje.

Budući da je izrastao u pravog momka, naočitog i lepog, ne čudi činjenica što su tinejdžerke za njim poludele, a najnovijom objavom osim što je zaintrigirao domaću javnost, Andrej je i rastužio brojne devojčice njegovog uzrasta.

Da je i te kako zaljubljen i da njegovo srce pripada jednoj lepotici najbolje govori fotografija koju je sin Viki Miljković podelio na svom Instagram nalogu. Mladi, lepi in zaljubljeni, golupčići su bili u obilasku jednog tržnog centra, a Andrej je sve vreme grlio svoju dragu kojoj je na pomenutoj mreži posvetio i jedno srce.

Iako je fotografija nastala sa leđa pa se atraktivna lepotica ne vidi najbolje, mnogi se slažu u mišljenju da je veoma zbodna kao i da odlično ide uz Andreja, sa kojim očito deli isti modni ukus, te su se ovom prilikom savršeno modno uskladili.

Andrej Tašković
foto: Printscreen/instagram/andrejtaskovic

Da li je svoju lepšu polovinu sin Viki Miljković upoznao sa poznatom mamom, da li ju je ona ugostila u luksuznom domu, te kakvo je mišljenje o, za sada nepoznatoj devojčici izgradila, nepoznanica je, međutim ako uzmemo u obzir jednu raniju pevačicinu izjavu na temu ljubavnog života svog sina, reklo bi sa da Andrej oko emotivnih izbora, sa roditeljima neće imati problema.

- Za svog sina zamišljam ženu koja će da ga poštuje i koju će on da poštuje. Biće to sigurno njegov izbor, a ne moj. Približilo se i to vreme. Andrej više nije mali. On se uveliko bavi i sportom. Poprilično se trudi i vredno trenira tenis. To je njegova sada glavna preokupacija uz školu. Tako da videćemo šta će sve da nas čeka. Ali trudiću se da budem dobra svekrva - otkrila je za "Scandal" jednom prilikom pevačica.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.