IVANA BOOM NIKOLIĆ TRAŽI BAŠ OVAKVOG MUŠKARCA: Bila je totalno ISKRENA, evo kakav mora da bude
Ivana Nikolić, Foto: © ATA Images

priznala

IVANA BOOM NIKOLIĆ TRAŽI BAŠ OVAKVOG MUŠKARCA: Bila je totalno ISKRENA, evo kakav mora da bude

Ako je reč o teškom fizičkom radu, onda je to definitivno za njih! Sve ostalo je stvar dogovora između žena i muškaraca - izjavila je Ivana

Objavljeno: 18:29h

Značajno je manje onih koji joj uživo prilaze i, kako kaže, sve se svelo na društvene mreže.

Iako važi za jednu od najpoželjnijih pevačica Ivana Nikolić, nekadađšnja članica sastava „Hurricane", priča kako joj uživo malo ko prilazi. Onlajn udvarača, međutim, ima i na pretek, a oni je posebno nasmeju kada je prose putem poruka.

Malo je muškaraca koji mi prilaze, a još manje onih koji imaju prave džentlmenske manire. Sve se svelo na društvene mreže, pa me tamo najčešće i „startuju". Šalju mi mnogo poruka, a najviše se nasmejem kada me pitaju da se udam za njih - kazala je ona za „Informer", pa nastavila o tome kako ne traži pomoć jačeg u baš svim situacijama u životu; šta više, trudi se da bude što samostalnija.

1 / 4 Foto: Milica Stanimirović

Nekoliko puta sam zamenila sijalicu u stanu i ekserom izbušila rupu u zidu. Za takve stvari mi nije potreban muškarac, ali je lepo ako imate pored sebe nekog ko može da vam pomogne u tome. Trudim se da budem što samostalnija - izjavila je Nikolićeva, pa se u razgovoru s pomenutim medijima dotakla muških i ženskih poslova, odnosno toga da li smatra da toga ima.

Ako je reč o teškom fizičkom radu, onda je to definitivno za njih! Sve ostalo je stvar dogovora između žena i muškaraca - izjavila je Ivana.

Upitana da li bi radije imala dečka koji sate provodi pred ogledalom ili nekoga ko glasno navija gledajući fudbal, odgovorila je:

Ivana trenira
Ivana trenirafoto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

Moj muškarac može da se macka kremama, kuva, prostire veš, a zatim da pije pivo dok gleda fudbal na televiziji... Eto, nek radi pomalo sve od toga! Balans je najbitniji. Najvažnije je da mi partner prija i da ima osobine kojima se divim - objasnila je pevačica.

Bonus video:

00:17

URAGANKA JE NAJBOLJA RIBA U TERETANI! Ivana Nikolić se preznojila u uskim helankama i TOPU, pa pokazala ISKLESANE MIŠIĆE (VIDEO)

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.