IVANA NIKOLIĆ ZASIJALA NAKON RASPADA GRUPE HURRICANE: Saznali smo DETALJE o kojima je DUGO TAJILA
Ivana Nikolić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dotakla se mnogih tema

IVANA NIKOLIĆ ZASIJALA NAKON RASPADA GRUPE HURRICANE: Saznali smo DETALJE o kojima je DUGO TAJILA

Pevačica je bila veoma iskrena.

Objavljeno: 09:29h

Ivana Nikolić veliku popularnost stekla je kao članica grupe "Hurricane", a deo ovog benda bile si pevačice Sanja Vučić i Ksenija Knežević.

Nakon pet godina zajedničkog rada i saradnje svaka od njih počela je da gradi samostalnu karijeru, po svemu sudeći devojke su na dobrom putu.

Kako se približava Uskrs pitali smo Ivanu kako će ona provesti ovaj veliki praznik i koji običaj joj je najdraži.

,,Kao i svake godine, za praznike uglavnom imam nastupe, pa nažalost ne mogu da budem sa svojom porodicom. Ali Uskrs pamtim kao prelep praznik kad smo svi na okupu, družimo se i kucamo jajima. Upravo mi je taj običaj i najlepši jer sam obožavala da učestvujem u bojenju jaja. Mama mi je uvek davala da crtam po njima i da lepim sličice, kao devojčica, to mi je bio omiljeni deo pripreme", rekla je Nikolićeva za "Espreso".

Pevačica se potom prisetila svog detinjstva i kako je tada provodila ovaj dan:

"Radovala sam se Uskrsu kao i svako dete. Takmićila sam se sa ukućanima u kucanju jajima i moram da kažem da sam uglavnom pobeđivala. Ostalo mi je u sećanju to da smo uvek svi bili na okupu, proslavljali zajedno i porodično uživali u prazniku."

Kako je otpočela solo karijeru mnoge zanima da li je zadovoljna da li na tom polju ide sve kako je planirala, te je Ivana progovorila i o poslu za naš portal.

"Prezadovoljna sam. Izbacila sam pre neki dan novu pesmu ‘Isti si‘ koja ima već preko milion pregleda na YouTube-u. Nije bila u planu za ovaj period, ali osetila sam da bi trebalo što pre da dođe do publike i tako je i bilo. Komentari su prepozitivni, a ja presrećna. Spremam jos jednu pesmu pred leto koju takođe jedva čekam da čuje publika. Sto se tiče drugih projekata, imam puno nastupa tako da sam najviše posvećena sada tome."

Kada je bilo reči o emotivnom životu Nikolićeva nije želela mnogo da otkriva:

"Meni je uvek bitno da ja budem zadovoljna sobom i da budem ispunjena sama sa sobom, što i jesam. O emotivnom životu ne bih puno pričala tako da ću to zadržati za sebe."

Pevačica se za kraj obratila čitaocima "Espreso" portala i svim ljudima koji vole njen rad:

,,Prvenstveno bih da pozelim svim citaocima srecne uskršnje praznike, da ih provedete u miru, sa svojim najblizima. Zelim vam dobro zdravlje i puno ljubavi."

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.