STARLETA ZGRANULA NAROD SVOJOM OBJAVOM: Da li je moguće da OVO neko NAPIŠE, neznanje ili greška?
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Instagram/sandrasuboticss

na meti komentara

STARLETA ZGRANULA NAROD SVOJOM OBJAVOM: Da li je moguće da OVO neko NAPIŠE, neznanje ili greška?

Aleksandrina objava izazvala je pravu buru na mrežama.

Objavljeno: 15:00h

Rijaliti učesnica Aleksandra Subotić veoma je aktivna društvenim mrežama, a tim putem plasira i razne proizvode, za šta dobija novac.

Ona je ovoga puta želela da reklamira šorts i majicu, a njeno neznanje ili omaška u pisanju izazvalo je podsmeh kod mnogih.

- Veličine L. Maica 20 evra, šorc 10 evra - napisala je Subotićeva.

Njena objava je izazvala lavinu komentara
Njena objava je izazvala lavinu komentarafoto: prentscreen/instagram/sandrasuboticss

Nakon ovoga na socijalnim mrežama nizali su se komentari koji nisu bili nimalo blagonakloni prema ovakvim greškama koje je načinila Aleksandra.

Podsetimo, domaći medijim mesecima su pisali o prevari nevenčanog supruga Aleksandre Subotić, Pece Raspopovića sa njenom drugaricom Majom Marinković.

Par je na kraju uspeo da prevaziđe krizu i da izglade odnose, međutim, njihove komšije za "Blic" ovako su govorile o njihovoj vezi:

"Aleksandra uglavnom sama vodi decu sa sobom. Kad god je vidim da izlazi iz zgrade, ona nije u društvu Pece. I uvek poručuje taksi. Nikad nisam videla da ih je Peca negde odvezao ili da joj je pomagao. Pretpostavljam da je poslovan čovek i da je uvek u pokretu, zato slabo stiže da bilo šta i da pomogne Aleksandri. Moja sestra je poznaje i zna da što se tiče finansija, ona je obezbeđena i da joj se ne gleda koliko troši sa kartice. Međutim, na njega ne može da računa. Bio je galantan uvek, a i dalje je takav prema Aleksandri. Voli da odreši kesu kada su ona i deca u pitanju, ali vidim da je to njoj i bitno. Ona ima dadilju za decu, pa je možemo videti u društvu drugarica, mada ni njih nema puno."

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.