ALEKSANDRA OBRISALA SVE FOTKE SA PECOM PA OBJAVILA DA TRAŽI NOVI STAN: Ovo je njihov KRAJ, evo šta je prava ISTINA!
Aleksandra Subotić i Peca, Foto: Printscreen/Instagram/sandrasuboticss

šok

ALEKSANDRA OBRISALA SVE FOTKE SA PECOM PA OBJAVILA DA TRAŽI NOVI STAN: Ovo je njihov KRAJ, evo šta je prava ISTINA!

Sada su ponovo krenule priče o njihovom raskidu, a Aleksandra je obrisala i sve njihove zajedničke fotografije sa Instagrama

Objavljeno:

Aleksandra Subotić, bivša rijaliti učesnica skoro dve godine uživa u ljubavi sa 20 godina starijim biznismenom Predragom Pecom Raspopovićem, kojem je rodila i sina Jovana.

Više puta se spekulisalo da je njihova romansa pukla, a Aleksandra je pre nekoliko meseci i sama saopštila da nije više sa Rospopovićem. Kao razlog navodno je bio je njen ulazak u rijaliti "Zadruga".

- Od noćas više nisam u vezi s ocem svog deteta, on zna šta je uradio i kako je postupio. Nadam se da je sada zadovoljan, kako on, tako i ko već sve treba - napisala je ona tada, ali je ubrzo ovo obrisala i pomirili su se.

Sada su ponovo krenule priče o njihovom raskidu, a Aleksandra je obrisala i sve njihove zajedničke fotografije sa Instagrama.

Ona je dodatno ove navode podgrejala pričom da traži stan u Novom Sadu, te su mnogi pomislili da odlazi iz Pecine kuće gde živi sa decom.

1 / 12 Foto: Printscreen Instagram/sandrasuboticss

Mediji su stupili u kontakt sa Aleksandrom, a ona je demantovala ove navode i istakala da je među njima sve u najboljem redu.

- Jesam sa Pecom i dalje. Sve je u najboljem redu. Fotografije sm obrisala iz razloga što on ne želi da se eksponira u javnosti. A stan sam tražila za drugaricu, ja sam u našoj kući i ništa se ne dešava između nas - rekla je Subotićka.

Bonus video:

00:08

Da li Maja ulazi u Zadrugu? Aleksandra Subotić uživo odgovarala na PITANJA FANOVA

(Espreso / Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.