ISPLIVALI PODACI O JOVANI BALAŠEVIĆ KOJE NISTE NI SLUTILI: Danas o njoj bruji CELA NACIJA
Jovana Balašević, Foto: prentscreen/youtube/jovana.lola.balasevic

biografija

ISPLIVALI PODACI O JOVANI BALAŠEVIĆ KOJE NISTE NI SLUTILI: Danas o njoj bruji CELA NACIJA

Ove detalje niste znali.

Objavljeno: 12:41h

Jovana Balašević rođena je 1980. u Budimpesti. Školovala se u Novom Sadu, gde je nakon Srednje baletske škole upisala glumu na Akademiji umetnosti u klasi Miše Janketića i diplomirala 2003.

Od 2000. postaje honorarni saradnik Srpskog narodnog pozorista, a od 2008. i stalni član Drame.

Ostvarila je veliki broj zapaženih uloga u pozorištu, ali i na televiziji.

Jovana je ćerka čuvenog muzičara Đorđa Balaševića i glumice i gimnastičarke Olivere Balašević.

Đorđeva smrt, 2021. godine, pogodila je sve, a posebno porodicu.

Ovako je Jovana jednom prilikom govorila o svojim najmilijima i o svom preminulom ocu.

"Uverena sam da sam od mame nasledila izdržljivost i snagu kojom se prolaze životni usponi. Nas troje, Jelena Beba, Aleksa i ja, ne rukovodimo se redosledom ko je najstariji, srednji i najmlađi od nas. Ravnopravni smo, uvažavamo se i o svemu zajedno odlučujemo. Gotovo svakodnevno sam s njima i mamom, kad nam obaveze dozvole. A kad razmišljam o svom ocu, verujem da ne postoji niko ko može da opiše osećanja povodom gubitka drage osobe. Dan bez njega bi mi bio proćerdan da mi nije mojih devojčica i obaveza oko njih. I svaki ton neke njegove pesme, da li je čula u prolazu ili je pustim u automobilu dok se vozim, za mene je poseban trenutak", rekla je Jovana piše "Žena"

Podsetimo, ćerka pokojnog kantautora Đorđa Balaševića Jovana Balašević navodno je prijavila nevenčanog muža Aleksandra Jovanovića za nasilje u porodici, prenose domaći mediji.

Kako piše "Telegraf", Jovana je došla u stan u Ulici Ilije Ognjanovića u kom je živela sa suprugom, da pokupi stvari i da se iseli, tada je došlo do verbalnog obračuna kada je Aleksandar izrekao niz uvreda, a potom je Jovanu zaključao u stan i rekao joj da neće izaći odatle i da zove policiju Jovana je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga, Jovanović je otključao stan i pustio je da izađe.

Jovana je, kako dalje navode mediji, policiji izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom, te da joj govori da treba da se leči i da pije lekove. Inače njih dvoje iz vanbračne zajednice imaju dvoje maloletne dece. Kako saznaju iz PU Novi Sad, Jovanoviću je određena hitna mera zabrane prilaska, i protiv njega je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Ekapija/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.