STIGAO NALOG ZA PRIVOĐENJE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Oglasila se pevačica povodom ovog DOGAĐAJA
Foto: © ATA Images

detalji

STIGAO NALOG ZA PRIVOĐENJE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Oglasila se pevačica povodom ovog DOGAĐAJA

Šerifovićeva ističe da je ona savestan vozač.

Objavljeno: 16:31h

Pevačica Marija Šerifović iznenadila je fanove kada je u svom vlogu otkrila da je saznala da je izdat nalog za njeno privođenje zbog vožnje.

Kako je istakla, pevačica je bila zbunjena jer tvrdi da je savestan i odgovoran vozač, kao i da nije pravila nikakve prekršaje.

- Dobila sam informaciju iz MUP-a da je od izvesnog suda stigao nalog za moje privođenje. Ja odmah želim da naglasim da sam ja savestan i odgovoran vozač. Osim što ponekada, istina, ne vežem pojas kada snimam vlogove jer mi je teško da držim i volan i menjač i telefon, a to je dva minuta i onda se vezujem. Drugo, nemam nikakve prekršaje, nikada nisam pravila nikakve probleme, što sam starija to i sporije vozim da mi čak i sviraju i sada idem da vidim da li ću da idem u zatvor ili ne - objasnila je Marija, a potom se oglasila nakon što je izašla iz suda i otkrila o čemu je reč.

Naime, Šerifovićeva nije imala nikakav prekršaj, već je morala da potpiše određenu dokumentaciju.

- Mnogo posla ni za šta, ali jako prijatno iskustvo, ne idem često po sudovima. Divne dame, lepo smo proveli tih 10, 15 minuta - zadovoljno je istakla pevačica.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.