POZNATI PEVAČ NAJAVIO DA ĆE KRAJ "JUŽNOG VETRA" BITI NEOČEKIVAN: Gledaocima će biti RASTAVLJENI, objavljena i FOTKA
Južni vetar, Foto: Espreso

pravi šou

POZNATI PEVAČ NAJAVIO DA ĆE KRAJ "JUŽNOG VETRA" BITI NEOČEKIVAN: Gledaocima će biti RASTAVLJENI, objavljena i FOTKA

Ljubopitljivost publike donekle je sada zadovoljila beogradska hip-hop postava "THCF", poznata publici i po ranijem nazivu THC La Familia. Oni su na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavili vest koja je obradovala i fanove franšize i beogradskih repera

Objavljeno: 12:41h

Otkako se pre pet godina pojavio film "Južni vetar", ova franšiza postala je pravi fenomen i stekla milione vatrenh fanova širom regiona.

Film je potom pretočen i u istoimenu seriju, a trenutno se na RTS- u emituje najnovija sezona pod nazivom "Južni vetar - na granici".

Ova sezona je proširila svoje granice i bavi borbom svetskih sila - Rusije, Evrope i Amerike, njihovim kriminalnim vezama, korupcijom i sukobljenim interesima u čijem je centru naša zemlja i glavni junaci Petar Maraš (Miloš Biković) i Baća (Miodrag Radonjić). Svaka epizoda bliža kraju je sve intenzivnija, a čini se da će sledeća, ujedno i poslednja, biti najispraćenija.

Nakon što je režiser Miloš Avramović na društvenoj mreži Instagram objavio isečak iz nove epizode, nazivom je zagolicao maštu mnogih, te je publika gorela od želje da ima još neku informaciju u veži sa poslednjom epozodom.

Ljubopitljivost publike donekle je sada zadovoljila beogradska hip-hop postava "THCF", poznata publici i po ranijem nazivu THC La Familia. Oni su na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavili vest koja je obradovala i fanove franšize i beogradskih repera.

- 1. aprila izlazi nova pesma koja je ujedno i "saundtrek" 11. epizode serije Južni vetar. Očekujte spektakl - najavljeno je u objavi, a oduševljeni komentari puni lepih želja i očekivanja su se samo nizali.

Iako je sam kraj još uvek neizvestan, izvesno je da je serija nadmašila sva očekivanja, a da o njenom završetku svaki gledalac ima svoju hipotezu!

Podsetimo, "THC La Familia" prešla je mnoge granice i doživela velike uspehe, autori su rep himne košarkaške reprezentacije "Igraj i pobedi", kao i hitova "Ideš za Kanadu", "Ekipa najjača", "Krvavi Balkan", kao i drugih rep himni "Za ulicu, ortake" i "Snovi kao život stvarni".

Bonus video:

21:23

KOJA KAZNA ČEKA MALOLETNIKA KOJI JE OKAČIO JUŽNI VETAR NA JUTJUB

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.