VOJAŽ UDARIO NA MILOŠA BIKOVIĆA: Svi gledaju i NE MOGU DA VERUJU ŠTA JE IZGOVORENO, čeka se GLUMČEVA REAKCIJA
Bojaž i Biković, Foto: © ATA Images / photojoiner

AU, ČOVEČE

VOJAŽ UDARIO NA MILOŠA BIKOVIĆA: Svi gledaju i NE MOGU DA VERUJU ŠTA JE IZGOVORENO, čeka se GLUMČEVA REAKCIJA

"Ne bih voleo da te neke stvari koje ja radim u spotovima budu primer bilo kome" rekao je Vojaž

Objavljeno:

Reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž prokomentarisao je film "Južni vetar", kao i glavnog junaka Petra Maraša, kojeg tumači glumac Miloš Biković.

Vojaž je izjavio da film, kao i Bikovićeva uloga loše utiču na omladinu.

- Ne bih voleo da te neke stvari koje ja radim u spotovima budu primer bilo kome. Zanimljivo je kao zabava, kao kada gledaš film recimo. Imamo film "Južni vetar", to gledaš i naložiš se. Ne misliš valjda da treba da budeš Maraš - rekao je on u emisiji "Ekskluzivno".

Vojaž o Marašu i Južnom vetru
Vojaž o Marašu i Južnom vetrufoto: Promo

Inače, Biković je nedavno objasnio da ovaj projekat nije namenjen za sve uzraste i da omladina ne kreće stranputicom jer se to vidi na filmu.

Miloš Biković
Miloš Bikovićfoto: © ATA Images

- Mislim da je zastrašujuće ukoliko neko ne razlikuje realnost i fikciju. To da neko može da gleda heroje i da mu oni budu privlačni, pre svega moraju biti privučeni ličnošću glumca koji tumači ulogu. Tako da ono što može da se desi je u granicama normale, da se ošiša ili obuče kao junak, ali ne verujem da odluke o tome da se bave kriminalom i diliju drogu donose jer to vide na filmu. Mislim da nismo toliko primitivno društvo da se gledajući neki projekat identifikujemo.

Postoji neko ko je u osetljivom uzrastu, ali ovaj projekat nije za sve uzraste. Tu je, naravno, odgovornost na roditeljima. Ovaj projekat može da pruži posmatranje sveta sa bezbedne distance. Mi kriminal ne prikazujemo kao nešto glorifikovano. Naši junaci su i te kako kažnjeni, tako da mladu osobu može pre da podstakne da se bavi umetnošću, ako je dobar projekat - ističe Biković.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.