OVAJ KADAR JE SVIMA PROMAKAO U SERIJI "JUŽNI VETAR": Poznati pevač se pojavljuje i ima OKRAŠAJ sa Marašom (VIDEO)
Miloš Biković, Foto: Printscreen: Youtube/juzni vetar

IZNENADIĆETE SE

OVAJ KADAR JE SVIMA PROMAKAO U SERIJI "JUŽNI VETAR": Poznati pevač se pojavljuje i ima OKRAŠAJ sa Marašom (VIDEO)

Otkrio kako je došao do uloge

Objavljeno: 07:16h

Član domaće popularne grupe "In Vivo", Neven Živančević, oprobao se u glumi i to ni manje ni više nego u mega popularnoj seriji "Južni vetar".

Do uloge je došao potpuno neočekivano. Kako kaže, našao se sa rediteljem Milošem Avramovićem da priča o muzici za seriju, a onda se rodila nova ideja.

- Našli smo se Igor Maljukanović i sa rediteljem Milošem Avramovićem da pričamo u vezi sa nekim našim pesmama, koje mogu da uđu u film i seriju. Na kraju sastanka Igor je rekao Milošu: "Hej, Nevena moraš da ubaciš u film, on je rođen za to". I tako se Igor, po koji zna put, pokazao kao najbolji prijatelj i kum, a Avramović kao veliki šmeker, što mu je verovao na reč - rekao je Neven Živančević jednom prilikom za "IDJTV".

Neven Živančević u seriji 'Južni vetar'
Neven Živančević u seriji "Južni vetar"foto: Printscreen: Youtube/juzni vetar

Neven je priznao da je oduvek želeo da uplovi u glumačke vode i da mu je čast što je debitovao baš u ovom ostvarenju.

- Velika želja mi je bila da se oprobam kao glumac, jer stvarno volim glumu. Presrećan sam što se to desilo baš u "Južnom vetru" - istakao je popularni pevač.

Kako je jedan od glavnih uloga u "Južnom vetru" Miloš Biković, Neven je imao priliku da sarađuje sa njim. Očekivano, imao je samo reči hvale za njega i istako je da mu je mnogo pomogao u ključnom trenutku.

- Bilo je sjajno. Ekipa je ogromna, organizatori, asistenti... Vodi se računa o svemu. Jedna potpuno opuštena atmosfera. Svi su imali strpljenja i razumevanja, a Biković mi je mnogo pomogao da se opustim i sa nekoliko saveta učinio da iznesem tu kratku ulogu ubedljivo - objasnio je Neven i progovorio o tome da li bilo stvari koje ne bi pristao da odglumi.

- Volim izazove i šta god da mi je Avramović dodelio kao ulogu, prihvatio bih - zaključio je on.

Nakon što je saradnja uspešno prošla, Živančević je objavio svoju scenu na društvenoj mreži Instagram uz opis:

- Hvala Milošu Avramoviću na prilici da delim kadar sa Marašem u seriji koja ce obeležiti mnoge generacije. Hvala Bikoviću što si učinio da se osećam kao da ovo radim ceo život - napisao je pevač, a scenu možete pogledati u snimku ispod.

Podsetimo, na Radio televiziji Srbije trenutno se emituje druga sezona serije "Južni vetar". Ostalo je još dve epizode do kraja, a potom će u bioskopima izaći treći deo istoimenog filma, koji će nositi ime "Južni vetar na granici".

Situacija se pred kraj veoma zahuktala, uplelo se dosta novih likova, a kako će se završiti, ostaje da vidimo.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.