NAKON TEŠKE NESREĆE DOKTOR JE DOBIO POSEBAN ZADATAK: Kada je UPOREDIO RENDGENSKI SNIMAK video je PREVARU
Foto: Kurir TV

au, čoveče!

NAKON TEŠKE NESREĆE DOKTOR JE DOBIO POSEBAN ZADATAK: Kada je UPOREDIO RENDGENSKI SNIMAK video je PREVARU

Nastao je veliki haos!

Objavljeno: 11:16h

Javnost se potresla kada su sestre doživele tešku saobraćajnu nesreću, te su nestrpljivo čekala šta će se desiti sa njima, a članovi porodice su se potrudili da što više pomognu ovim mladim ženama.

Ko je Mihajlo, koji će biti jedan od ljudi u pomoći Anji i Jani? Plastiči hirurg, jedan od najboljih u zemlji, došao je na poziv da pomogne da se Anji nakon nesreće lice rekonstruise.

Svi smo gledali kada su se na putu ka probi venčanja Jana i Anja posvađale i doživljavele udes u kom prežive, ali padaju u komu.

Anja je u tom trenutku u komi i u lošijem stanju od sestre. Zbog mnogobrojnih posekotina na licu koje su prilikom nesreće zadobile, ni lekari ni članovi porodice nisu u stanju da razaznaju koja je od njih dve Anja, a koja Jana.

Prsten sudbine
foto: Kurir TV

Presudio je Anjin verenički prsten s rubinom koji je u trenutku udesa Jana nosila na svom domalom prstu, kao i to što je Jana nosila Anjinu haljinu, zbog čega im pomešaju identitete, a budući da ima veliki broj povreda po licu i zavoje ne vidi se ko je.

Grigorij, Anjin svekar, krivi sebe što je Anji kupio brza kola i jako brine te pruža podršku Anjinoj porodici. Nalazi tim najboljih lekara i Mihajla, plastičnog hirurga za devojke i radi sve što je u njegovoj moći da pomogne Anji u oporavku.

Prsten sudbine
foto: Kurir TV

Jedan od najboljih plastičnih hirurga je i Mihajlo. Dobrovoljski ga angažuju da uradi Anji (odnosno Jani budući da je došlo do "zamene") plastičnu operaciju budući da je on profesionalac u svom poslu.

Uporedi rendgneski snimak sa Anjinom slikom i shvati da to nije ista osoba u pitanju. Predstavi to Jani i ne pada na njene laži kako je ona Anja.

Prsten sudbine
foto: Kurir TV

Da li će doktor javno razotkriti namere zle sestre? Sve to saznajte u narednim epizodama serije "Prsten sudbine" u premijernom terminu u 15h ili reprizi u 22h na Kurir televiziji.

00:46

Prsten sudbine

Bonus video:

02:03

MAHMUD BUŠATLIJA O EKONOMSKOM KOLAPSU EU

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.