JEDNA ŽENA ĆE OTKRITI PODVALU? Baka je STUB PORODICE, ali i jedina koja zna ISTINU: Nakon NESREĆE sve se menja
Foto: Kurir TV

da li JE REALNO?

JEDNA ŽENA ĆE OTKRITI PODVALU? Baka je STUB PORODICE, ali i jedina koja zna ISTINU: Nakon NESREĆE sve se menja

Važi za dobru ženu, a onda kreće loš period...

Objavljeno: 16:02h

Kao što smo već pisali u životu moramo imati i dobro i zlo. U svakoj porodici, postoji i osoba koja je stub te porodice, a Katarina Ivanovna - Grigorijeva majka i Denisova baba je svakako stub ove moćne familije.

Katarina važi za finu i dobru ženu, koja je 24/7 na usluzi članovima svoje porodice, i kao majka i baka, ali i kao prijatelj. Ona ima i jako lep odnos sa snajom, iako se to retko viđa. Oko svih u porodici se trudi i o svima brine.

Kao i svaka majka, najbitnije joj je zdravlje svog detata, pogotovo ako je ono narušeno. Ona često zamera sinu Grigoriju što radi, jer brine za njegovo zdravlje, obzirom da nije najbolje i da je na terapiji.

Prsten sudbine
foto: Kurir TV

Kada sazna da se Anja vratila, govorila je kako mora da je upozna, a nakon što ju je upoznala postale su kao drugarice. Katarina je uzbuđena i da upoza Anjinu porodicu, što se i dešava. Jedini problem koji ima je neposlušni sin koji ne brine dovoljno o svom zdravlju.

Ona je glas razuma svoje porodice tokom Anjine i Janine nesreće. A ono što je posebno zanimljivo u vezi Katarine tek dolazi...

Prsten sudbine
foto: Kurir TV

Prilikom posete Anji u bolnici primećuje da sa njom nešto nije uredu i postaje vidno uznemirena nakon posete. U razgovoru saopštava Denisu da se Anja promenila. Odlučila je da još jednom poseti Anju i pruži joj podršku. Međutim, ponovo izlazi uznemirena jer sada već ozbiljno počinje da misli da je u pitanju druga osoba.

Prsten sudbine, Serija Prsten sudbine, Kurir TV
foto: Kurir TV

Podsetimo, na putu ka probi venčanja Jana i Anja se svađaju i doživljavaju udes u kom prežive, ali padaju u komu. Anja je u tom trenutku u komi i u lošijem stanju od sestre. Zbog mnogobrojnih posekotina na licu koje su prilikom nesreće zadobile, ni lekari ni članovi porodice nisu u stanju da razaznaju koja je od njih dve Anja, a koja Jana. Presudio je Anjin verenički prsten s rubinom koji je u trenutku udesa Jana nosila na svom domalom prstu, kao i to što je Jana nosila Anjinu haljinu, zbog čega im pomešaju identitete, a budući da ima veliki broj povreda po licu i zavoje ne vidi se ko je.

Da li će baka Katarina otkriti o čemu je reč i svima reći ili će ovo zauvek ostati tajna? Ostaje nam da saznamo u narednim epizodama serije "Prsten sudbine" u premijernom terminu u 15h ili reprizi u 22h na Kurir televiziji.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media