TRAGIČNA SUDBINA! Anja u TEŠKOM STANJU, svi se pitaju DA LI ĆE PREŽIVETI ili će pobediti ZLO
Foto: KURIR TELEVIZIJA

potresno

TRAGIČNA SUDBINA! Anja u TEŠKOM STANJU, svi se pitaju DA LI ĆE PREŽIVETI ili će pobediti ZLO

Potresna priča glavne junakinje.

Objavljeno: 14:26h

Gledaoci serije "Prsten sudbine" su odmah zavoleli lik dobre sestre Anje, a njen život, koliko god dobra bila, nije joj davao samo nagrade već i udarce.

Posle saobraćajne nesreće, za razliku od sestre koja je sa njom bila u autu i koja se probudila, Anja je i dalje u komi.

00:54

Promo Prsten sudbine epizoda 13

Iako je odlučila da živim mirnim životom, život joj stalno remeti sestra Jana koja je poznata kao neko ko pravi probleme. Nakon što je u firmu u kojoj Anja radi došao novi vlasnik njen život se menja iz korena budući da je novi gazda njena velika ljubav Denis.

Prsten sudbine
foto: promo

Denis je uporan u tome da je osvoji, dok njegov otac nije zadovoljan izborom snajke. Sve se menja onog trenutka kada Anja odvodi Denisovog oca u bolnicu i time mu spašava život. Nakon toga, ona osvaja srce velikog moćnika ali i simpatije ostalih članova porodice.

Denis i Anja se mire, odlučuju da započnu novi život i to zajednički, a porodica njegog izabranika poklanja Anji automobil, a ne slute koliku su joj nesreću "doneli". Svima je bilo jasno da je Jana ljubomorna na sestrin novi život, budući da je Denis veoma imućan, a Jana teži da zavede nekog moćnika koji ima mnogo novca. Zla sestra Jana silno želi Anjin život, a na krjau će to na neki način i dobiti.

Prsten sudbine
foto: Kurir

Na putu ka probi venčanja Jana i Anja se svađaju i doživljavaju udes u kom prežive, ali padaju u komu. Anja je u tom trenutku u komi i u lošijem stanju od sestre. Zbog mnogobrojnih posekotina na licu koje su prilikom nesreće zadobile, ni lekari ni članovi porodice nisu u stanju da razaznaju koja je od njih dve Anja, a koja Jana. Presudio je Anjin verenički prsten s rubinom koji je u trenutku udesa Jana nosila na svom domalom prstu, kao i to što je Jana nosila Anjinu haljinu, zbog čega im pomešaju identitete, a budući da ima veliki broj povreda po licu i zavoje ne vidi se ko je.

Prsten sudbine
foto: Promo

Kao što smo već rekli, Anja je u teškom stanju. U jednom trenutku joj se pritisak naglo promeni dok su joj puštali glasovni snimak tetke Ljube. Ipak lekari smatraju da nije ništa i daju joj prognozu da se neće buditi.

Prsten sudbine
foto: Kurir TV

Da li će na samom kraju dobro pobediti? Da li Anja ima uopšte šanse da preživi? Da li će ostvariti svoj san? Sve to saznajte u narednim epizodama serije "Prsten sudbine" u premijernom terminu u 15h ili reprizi u 22h na Kurir televiziji.

Bonus video:

00:08

ESPRESO SAZNAJE: OVO JE SIN DRAGANE KATIĆ: Voditeljka prvi put u javnosti sa njim

(Espreso/M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.