DA LI SU VERNIJE CRNKE ILI PLAVUŠE? Sve o varanju i problemima u vezi saznajte u emisiji "Pusti brigu" u 17.10
Pusti brigu, Foto: kurir

HIT

DA LI SU VERNIJE CRNKE ILI PLAVUŠE? Sve o varanju i problemima u vezi saznajte u emisiji "Pusti brigu" u 17.10

Danas u 17:10h

Objavljeno:

Ovog vikenda nipošto ne smete propustiti najzabavniji popodnevni šou "Pusti brigu" jer vas očekuju nikad zabavnije teme i sjajni gosti! O muško-ženskim odnosima retko se iskreno priča, a sve o varanju i čestim problemima u vezi dočaraće zanimljivim doskočicama vaši omiljeni domaćini glumica i voditeljka Suzana Petričević i vrhunski kuvar Dejan Šutanovac.

U osmoj epizodi na ovu temu, ali i mnoge druge zanimljive teme govoriće glumice Sonja Kolačarić, Ivana Šćepanović, pevač Bojan Marović, pevačica Aleksandra Dabić, tango plesač Dušan Plavšić i blogerka Katarina Gligorijević.

Tome da uz emisiju "Pusti brigu" nikad ne manjka dobre zabave i zanimljivih priča svedoče i mnoge teme koje su gosti potegli. Glumica Ivana Šćepanović govorila je o svojoj glumačkoj karijeri i svojoj ulozi u Radio Milevi, a dotakla se i ličnih tema i progovorila o svojoj ćerki. Sonja je, takođe, govorila o svojim ulogama, ali i zaplesala tango sa Dušanom i otkrila zašto je baš tango izabrala kao svoj hobi.

Pusti brigu
foto: kurir

O tome da li žena može da oseti stvari koje nije ni videla ni čula i o intuiciji govoriće i Jasmina Stijović, koja će na zanimljiv način dočarati muško-ženske odnose. Da li su vernije crnke ili plavuše svom partneru biće tema za Bojana i Aleksandru koji će kroz zanimljive igrice otkriti mnoge detalje veza.

U iskrenom razgovoru sa Suzanom Petričević, pevač Bojan Marović i pevačica Aleksandra Dabić govorili su o teškim životnim trenucima kroz kroje su prošli. Naime, Bojan je kao vrlo mlad ostao bez oca, a Aleksandra bez oba roditelja.

Kao i uvek, emisija "Pusti brigu" ne može proći bez sjajnih recepata te je ovog puta Katarina spremala piletinu s kikirikijem dok je Aleksandra dala sjajan recept za domaću nutelu.

U novoj epizodi očekuju vas i zanimljive igrice, urnebesni skečevi Kruševac geta, kao i sjajna izvedba pesme "Uz moravu vetar duva" benda Brane Stijovića.

Ne propustite još jednu sjajnu epizodu emisije "Pusti brigu" danas u 17.10 časova na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.