SAŠA MATIĆ IMITIRA KOMŠINICU I PEVA UŽIVO, SUZANA PERIĆ SNIMA VIDEO ZA ĆERKU!
Pusti brigu, Foto: Kurir

Pusti brigu

SAŠA MATIĆ IMITIRA KOMŠINICU I PEVA UŽIVO, SUZANA PERIĆ SNIMA VIDEO ZA ĆERKU!

Pusti brigu i uživaj u najboljem društvu!

Objavljeno: 14:35h

Nova epizoda porodične zabavne emisije Pusti brigu ove nedelje od 13 časova na Kurir televiziji donosi mnogo muzike i dobre priče uz pevača Sašu Matića, kreatorku Suzanu Perić, glumicu Ivu Štrljić, rediteljku Branku Bešević Gajić, muzičara, koji se predstavio na Izboru za pesmu Evrovizije, Igora Vinsa, umetnika Sašu Vavića i influenserku Jovanu Tomić.

Voditeljka i glumica Suzana Petičević i voditelj i šef kuhinje Dejan Šutanovac u prvim minutima već će vas oraspoložiti otvarajući zabavu uz bend Brane Stijovića i hit "Mene majka jednu ima".

Osim dobrog kulinarskog saveta Jovane Tomić, zabavnih situacija kroz koje nas vode Kruševac geto i Jasmina Stijović, u ovoj epizodi uživaćete u pesmi Saše Matića i anegdotama uz koje je rastao.

01:29

PEVAČI SU DOŽIVELI OZBILJAN HENDIKEP NJENIM ODLASKOM Saša Matić emotivno o Marini Tucaković: Treba da se organizuju njeni dani!

Kreatorka Suzana Perić otkrila nam je deo priče o putu u Pariz, gde će se Srbija predstaviti na najvažnijoj i najpoznatijoj nedelji mode, a Iva Štrljić otkriti manje poznate detalje o odnosu sa roditeljima.

Dobroj zabavi doprineće i izazovi, koje je Dejan Šutanovac u kuhinji pripremio za Suzanine goste, a o odnosu ova dva voditelja tek će se pričati.

Ne propustite zabavu u nedelju od 13 časova na Kurir televiziji uz najgledaniju porodičnu emisiju “Pusti brigu”.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.