KONAČNO ĆEMO SAZNATI U ČEMU SU BOLJE ŽENE, A U ČEMU MUŠKARCI! Emisija Pusti brigu od 17.10 na Kurir televiziji
Pusti brigu, Foto: Kurir

ne propustite

KONAČNO ĆEMO SAZNATI U ČEMU SU BOLJE ŽENE, A U ČEMU MUŠKARCI! Emisija Pusti brigu od 17.10 na Kurir televiziji

Emisija "Pusti brigu" na Kurir televiziji za veoma kratko vreme osvojila je srca publike, a gledaoci će od ove nedelje moći da je prate u novom terminu od 17.10 časova.

Objavljeno:

Voditeljski par Suzana Petričević - Dejan Šutanovac rešio je da jednom za svagda otkrije u čemu su to bolje žene, a u čemu muškarci. Muško-ženski odnosi bili su centralna tema nove emisije, a u ulozi svojevrsnog žirija našli su se i njihovi gosti, glumci Natasa Aksentijević i Slobodan Ćustić, pevačice Izvorinka Milošević, Tanja Banjanin i Sofija Perić, frulašica Neda Nikolić, direktor spoljnih produkcija Kurir televizije Ivan Kleut, blogerka Jasmina Kovarbašić.

Izvorinku Milošević uvek je milo čuti uživo, a ljubavnim baladama Tanje Banjanin teško je naći konkurenciju, pa ćemo se ove nedelje podsetiti jednog starog hita, ali čuti i novu numeru. Za pevačicu Sofiju Perić, koju krasi divan glas znamo da je rođena u Ukrajini, da je talenat za muziku nasledila od oca i majke, ali nismo znali da jednako dobro peva i narodnu i zabavnu muziku.

00:43

KONAČNO ĆEMO SAZNATI U ČEMU SU BOLJE ŽENE, A U ČEMU MUŠKARCI! Emisija Pusti brigu u novom terminu od 17.10 na Kurir televiziji

Osim u priči i pevanju, gosti su se nadmetali u igrama, pa je tako neko nosio periku, a neko pleo kiku, a po koga se ovaj izazov dobro završio saznajte u nedelju od 17.10 na Kurir televiziji u najzabavnijem nedeljnom popodnevu “Pusti brigu”.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.