NEMA GRANICU NI MERU! Finansije Milana Miloševića oduvek INTRIGIRAJU, Espreso došao do PRAVE ISTINE
Milan Milošević, Foto: Instagram

svaka čast!

NEMA GRANICU NI MERU! Finansije Milana Miloševića oduvek INTRIGIRAJU, Espreso došao do PRAVE ISTINE

Priznao je na šta najviše troši novac.

Objavljeno:

U društvu često vladaju stereotipi da su dame te koje ne znaju da se kontrolišu kada šopinguju i da u buticima ostavljaju prava bogastva, a da su muškarci ti koji nisu opterećeni modnim brendovima, skupom garderobom, obućom, parfemima, satovima...

Voditelj Milan Milošević je neko ko već dugi niz godina privlači pažnju i zbog svojih izdanja u kojima se pojavljuje u javnosti. Nas je zanimalo na šta on najviše troši novca, da li je to garderoba, možda cipele, parfemi...

Generalno najviše para trošim na obuću, to znaju i ptice na grani više, ali poslednjih godina mrtva trka je i sa pantalonama, jaknama... Ne stajem, bukvalno pomislim ponekad da sam zavisnik. E, sad će se sigurno mnogi iznenaditi, ali ja na satove nikad ne dajem velike svote novca, uglavnom su to komercijalne marke i podnošljive za svačiji džep. Mislim da se ne bih ljutio da mi neko pokloni neki dobar i preskup sat, ali za sada ja ne dam lovu za to.

Šta je najskuplja stvar koju imaš u ormanu?

– Pa, kad sve saberem i oduzmem sve je skupo, jer nekako sve sam to ja. Moj stil je prepoznatljiv i izgrađivan godinama unazad. Pa, recimo da imam među patikama mnogo skupe modele, a i sa jaknama ne kaskam.

Da li najskuplje stvari koje imaš si sam platio ili su ti možda to pokloni koje si dobio?

– E, pa biću iskren najskuplje stvari sam dobijao uglavnom od prijatelja.

I jesi li u fazonu da se ne ponavljaš kada su odevni predmeti za neke javne događaje u pitanju ili nemaš problem da ponovo obuješ iste cipele, obučeš isti sako...?

– Nije mi nikakav problem da se pojavim dva puta u sličnim odevnim kombinacijama, ali uglavnom gledam da ne bude baš sve isto iskombinovano. Na velike događaje se trudim da budem uvek totalno drugačiji.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.