ESPRESO SAZNAJE! Srpkinje su POLUDELE ZA NJIM, a on troši novac NA OVO: Nije ni čudo što kažu da je APOLON
Foto: ESPRESO

SAZNALO SE

ESPRESO SAZNAJE! Srpkinje su POLUDELE ZA NJIM, a on troši novac NA OVO: Nije ni čudo što kažu da je APOLON

Priznao nam je na čemu ne štedi.

Objavljeno:

Neko ko je pokupio velike simpatije na nedavno održanom festivalu "Pesma za Evroviziju" sigurno je Stefan Zdravković, poznatiji kao "Princ".

Njegova pesma "Cvet sa Istoka" osvojila je simpatije mnogih i on je na tom festivalu osvojio i najviše glasova publike, a u ukupnom plasmanu, kada su sabrali i glasovi žirija, zauzeo je drugo mesto. Ispred njega je bio samo Luke Black, koji je pobednik tog festivala.

Međutim, nas je ovog puta nešto drugo zanimalo u vezi sa ovim pevačem, koji je nakon festivala stekao armiju obožavateljki.

Garderoba, cipele, parfemi...Na šta najviše daješ para?

Stefan Zdravković Princ
foto: Dejan Milićević

– Najviše para dajem na garderobu. Volim da idem u šoping kad god imam mogućnost i volim da isprobavam nove stilove. Parfeme takođe obožavam i volim kada za poklon dobijem kvalitetan parfem.

Za šta ne želiš da daš velike iznose novca?

– Ne volim da dam veliku lovu na određenu garderobu koja je bespotrebno skupa, a mogu je priuštiti za mnogo manji novac u drugom lokalu, ili nakon nekoliko meseci.

Stefan Zdravković Princ
foto: Dejan Milićević

Šta je najskuplja stvar koju imaš u ormanu? Da li si je platio ili je poklon?

– Najskuplja stvar koju imam u orrmanu jeste ski oprema. Volim snoubording i oprema za to je jako skupa. Srećom se i kupuje jednom u 5 do 10 godina hahahah. Na poklon sam dobio kacigu, ali ostatak sam kupio sam. I jesi u fazonu da se ne ponavljaš kada su odevni predmeti za neke javne događaje u pitanju ili nemaš problem da ponovo obuješ iste cipele, obučeš isti sako...

– Ukoliko se dobro osećam u određenoj kombinaciji, nemam problem da se pojavim ponovo u tome, ali generalno gledam da kombinujem i da se skoro uvek pojavim u nečemu

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.