DOK SE ŠUŠKA DA JE MILAN STANKOVIĆ ISKUŠENIK U MANASTIRU, POJAVILA SE I ONA: Ova devojka je njemu SRCE UKRALA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

au, čoveče!

DOK SE ŠUŠKA DA JE MILAN STANKOVIĆ ISKUŠENIK U MANASTIRU, POJAVILA SE I ONA: Ova devojka je njemu SRCE UKRALA

Njegova sestra radi u jednoj bolnici

Objavljeno:

Pevač Milan Stanković već neko vreme je posvećen hrišćanstvu, a nedavno je uhvaćen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju.

Milan je postao poznat javnosti tokom učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a o njegova sestra mu je uvek bila podrška, a malo ko zna kako ona izgleda.

Naime, Nastasija, mlađa sestra Milana Stankovića je prava lepotica, a u javnosti je gotovo nikada ne viđamo.

Milan Stanković
foto: Damir Dervišagić

Ona je medicinska sestra, a jednom je Milan na svom Instagram profilu objavio njihovu zajedničku fotografiju, a mnogi su rekli da je sličnost između njih dvoje velika. On je više piuta govorio da je ona njegova ljubav i ponos, kao i da su jako povezani.

Njegova sestra radi u jednoj bolnici, a on je svojevremeno u jednom intervju za „Premijera-Vikend Specijal“ otkrio da je strahovao za njen život zbog korona virusa.

- Ja sam noćima istraživao o koroni, jako sam brinuo, globalno mi se ne sviđa ta priča, a naročito lokalno jer mi je sestra medicinska sestra zaposlena u toj sferi. Kad mi je poslala prvi put sliku sa svim onim, ja sam se uplašio ali sam bio i ponosan. Ja sam završio isto srednju medicinsku školu, da nisam pevač, sigurno bih sada lečio nekoga. To je najhumaniji posao – kazao je tada pevač.

Da podsetimo, Milan Stanković nedavno je viđen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju, kako sedi sa monasima u prvom redu.

Bonus video:

02:07

OVO JE BIO PRAVI RAZLOG POSETE SI ĐINPINGA MOSKVI! Šahrmanjan: Vladimir Putin je bio glavna karika u planu, JEDNO JE SIGURNO

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.