NA OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA: Luke Black konačno ODGOVORIO MAJI NIKOLIĆ, zapušio usta za SVA VREMENA
Luke Black, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

žestoko

NA OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA: Luke Black konačno ODGOVORIO MAJI NIKOLIĆ, zapušio usta za SVA VREMENA

Razumljivo je da ona ne razume ove stvari. Mora malo da se pomeri i da ostavi prostora pop muzici

Objavljeno:

Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek (Luke Black), predstavljaće Srbiju na ovogodišnjem „Evrosongu" u Liverpulu s pesmom „Samo mi se spava". Tamošnji nastup već zna kako će izgledati, a negodovanje pojedinaca poput pevačice Maje Nikolić koja je njegov nastup, između ostalog, okarakterisala i kao „mračan, sa đavolima s repovima i iluminatskim porukama", ne dotiče ga posebno.

- Jeste, da, satanistički je. Šalim se. Meni je Maja Nikolić car, stvarno. Meni je ona kao neki lik iz crtanog filma. Ne mogu da verujem da ona izgovara moje ime. Ja nju stvarno gotivim i nemam ništa protiv nje. Razumljivo je da ona ne razume ove stvari. Mora malo da se pomeri i da ostavi prostora pop muzici. Svi oni moraju da se pomere i da se malo stavi pop muzika na svoje mesto. Nije to samo za mene, nisam ja ne znam ti ja šta, samo moraju malo da se pomere ti ljudi - istakao je on u razgovoru za „Telegraf", pa dodao kako ne misli da bilo ko treba da „nestane", već samo smatra da je vreme da se napravi prostora „i za njih".

Maja Nikolić
foto: Printscreen/ YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

- ...Maja neka se samo malo pomeri i onda ću ja da budem tu, pored nje. Stalno moramo da budemo drugačiji, stalno drugačije predstavnike treba da biramo i nije ona najpametnija da odlučuje, kao što nisam ni ja. Prosto se desilo da su mene izabrali - smatra Ivanović.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.