SRPSKA PEVAČICA UPRAVO PRETI DA ĆE SE UBITI: Neophodno je da se HITNO REAGUJE
Nataša Maza, Foto: Espreso

potresno

SRPSKA PEVAČICA UPRAVO PRETI DA ĆE SE UBITI: Neophodno je da se HITNO REAGUJE

Razlozi ovih uznemirujućih pretnji, koje je podelila na svom Instagram profilu su nedolično ponašanje pojedinih pripadnika MUP-a Srbije i konstantni podsmesi na konto njene seksualnosti i nepriznavanja njenog rodnog identiteta

Objavljeno:

Nakon što su zastrašujuće poruke u kojima pevačica Nataša Maza preti da će izvršiti samoubistvo u narednih par sati, ugledale svetlost dana, tim povodom se i sama oglasila.

Razlozi ovih uznemirujućih pretnji, koje je podelila na svom Instagram profilu su nedolično ponašanje pojedinih pripadnika MUP-a Srbije i konstantni podsmesi na konto njene seksualnosti i nepriznavanja njenog rodnog identiteta, ali i ne pružanja pomoći i svih potrebnih informacija, nakon što je prijavila nestanak svoje majke, koja je pritom starija i srčani bolesnik.

- Zvala me je majka koja je nestala pre par meseci. Još tada sam pozvala da prijavim njen nestanak. Predstavila se, rekla Nataša Maza ovde. Policajac se uporno sa smehom u glasu meni obraćao i govorio, recite "gospodine". Ja sam prećutala, rekla problem, on opet "gospodine" u redu je i spustio slušalicu.

1 / 3 Foto: Filip Plavčić

Sledeći put kad sam pozvala slagao je i rekao da majka ne želi kontakt sa mnom, da su proverili, a minut pre toga me je majka zvala i rekla da je nisu zvali. Opet uvrede, gospodine, ljudino, momak, sve sa podsmehom. Juče je bio prvi put da majku čujem posle tri meseca. Zvala me i rekla da je prebačena u drugi stan, da ne zna gde je i da joj nije dobro. Svi pozivi su zabeleženi - započela je Nataša.

- Nestanak sam prijavila pre više od 6 meseci, koliko je nisam videla. Juče kad me je zvala rekla je da nije dobro. Srčani bolesnik je. Ne znam gde je - zaključila je uznemirena Nataša Maza.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.