PO PRVI PUT VIDIMO ĆERKE SAŠE MATIĆA! Ne zna se koja je LEPŠA, KAO SA MODNE PISTE: A tek da vidite MAJKU (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

PRELEPO

PO PRVI PUT VIDIMO ĆERKE SAŠE MATIĆA! Ne zna se koja je LEPŠA, KAO SA MODNE PISTE: A tek da vidite MAJKU (FOTO)

One mu daju vetar u leđa!

Objavljeno: 09:48h

Popularni pevač Saša Matić sinoć je povodom 8.marta održao veliki koncert u "Štark areni", a pored mnogobrojnih prijatelja pojavile su se i njegove ćerke, kao i supruga Anđelija.

Poznato je da je pevaču porodica najveća podrška, ali i da se retko kad pojavljuju medijima, međutim, sinoć su želele da ih fotografi slikaju pa su nasmejane pozirale ispred objektiva.

Aleksandra i Tara već devojke, a nismo imali priliku dugo da ih vidimo zajedno. Primetili smo da su obučene skoro identično, kao i da je mama veoma ponosna na svoje ćerke budući da su izrasle u dobre i lepe devojke.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sve tri su obukle crno, a njihovi stajlinzi bili su prilagođeni koncertiu, tako da su došle spremne da đuskaju i pevaju tatine najveće hitove.

Podsetimo, Saša je godinama u ljubavi sa Anđelijom, koja je prirodna lepotica i koju retko kad vidimo u javnosti jer ne voli da se ističe. Njih dvoje su u braku od 2003. godine i imaju dve ćerke.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.