OVO JE SESTRA LEPE BRENE: Ime joj nije SRPSKO, evo kako IZGLEDA
Lepa Brena, Foto: Printscreen YOUTUBE/GRAND NEWS TV GRAND

dve lepotice

OVO JE SESTRA LEPE BRENE: Ime joj nije SRPSKO, evo kako IZGLEDA

Sestre su oduvek bile i ostale bliske, a Brena je svojevremeno otkrila kako je sestra Faketa počela pevati pre nje

Objavljeno:

Lepa Brena je sinoć u zagrebačkom pozorištu Kerempuh, gde se održala premijera predstave Lepa Brena Project, uživala u društvu bivšeg hrvatskog predsednika Stipe Mesića, ali i svoje voljene sestre Fakete, koju je javnost retko kad imala prilike videti.

Faketa Stojanović, naime, sa svojom porodicom, suprugom Zoranom i dve ćerke, već godinama živi u Kanadi. Sestre su oduvek bile i ostale bliske, a Brena je svojevremeno otkrila kako je sestra Faketa počela pevati pre nje.

– Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji, jednako kao i brata i sestru, usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo, ustvari, najviše uživale pevajući – rekla je Brena i dodala:

– Sestra Faketa je tako počela pevati prije mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a tek onda ja. I to pod uticajem profesorke muzičkog Radmile Ćorović. Faketa i ja smo odrasle slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog, Beogradskog proleća… – ispričala je slavna pevačica.

Brenin i Faketin brat Faruk se, štaviše, pre nekoliko godina pojavio u takmičenju “Nikad nije kasno”, dok mu je sestra Brena mu je bila velika podrška.

Regionalni mediji su pisali pre dve godine o velikom uzbuđenju na koncertu Lepe Brene u Crvenki, na kom se nakon 28 godina, pojavila njena sestra Faketa i ali i zet Zoran.

Publika je sa ovacijama dočekala Faketu, kad ju je Brena pozvala na scenu i predstavila. Faketa Stojanović je i sinoć uživala u Zagrebu. Nije skidala osmeh sa lica i ponosno je pozirala fotoreporterima uz svoju slavnu sestru.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.