NOVI SKANDAL POVODOM ZABRANE SRPSKIH PEVAČA U PULI: U sve umešan MOĆNIK JEDNA HRVATSKE ZVEZDE?
Foto: © ATA Images

da li je moguće?

NOVI SKANDAL POVODOM ZABRANE SRPSKIH PEVAČA U PULI: U sve umešan MOĆNIK JEDNA HRVATSKE ZVEZDE?

Kako navodi sagovornik Kurira, Petrović sa svojim saradnicima navodno na sve načine pokušava da sabotira folk pevača da ne može da nastupa u Hrvatskoj

Objavljeno:

Koncert pevača narodne muzike u Puli, zakazan za 25. mart, zabranjen je zato što je jedan od izvođača Dragan Kojić Keba, a iza te hajke navodno stoji Tomica Petrović, menadžer Severine Vučković.

Postoji više osoba koje su do detalja upućene u ovaj montirani proces koji se vodi isključivo protiv Kebe, a ostali pevači, Ana Bekuta, Zorana Mićanović i Duško Kulić, samo su kolateralna šteta, rekao je navodno dobro obavešteni izvor za Kurir. Petrović je, navodi sagovornik Kurira, preko svojih bliskih ljudi izvršio uticaj na gradonačelnika Pule Filipa Zoričića da zabrani koncert u tom gradu.

Tomica Petrović, Severina Kojić
foto: Dragana Udovičić

- Odmah da se ogradim, nisam siguran da Severina ima išta s tom nameštaljkom i ne znam da li je upućena u sve to. Tomica je jako besan na Kebu jer misli da on ima veze s tim što mediji u Srbiji negativno izveštavaju o Severini, zbog čega joj je otkazano više koncerata, ali i jedan veoma vredan sponzorski ugovor. Trebalo je da radi kampanju i snimi reklamu za jednog regionalnog provajdera, na tome su ona i Tomica radili godinu dana i potpisali su memorandum. Međutim, tad je Severina imala one ispade s nacionalističkim izjavama, pa joj je otkazan taj ugovor, a potom i neki nastupi u Srbiji. Kako sam čuo, ostali su bez 150.000 evra. I sad Tomica misli da porodica Kojić ima veze s tim, pa se sveti Kebi, a naravno da nije tako - priča izvor.

keba
foto: damir dervišagić

Kako navodi sagovornik Kurira, Petrović sa svojim saradnicima navodno na sve načine pokušava da sabotira folk pevača da ne može da nastupa u Hrvatskoj.

Proces je navodno usmeren protiv Kebe, a ostali su samo kolateralna šteta...

- Koliko znam, pre jedno mesec dana Keba, Ana Bekuta i Duško Kuliš imali su koncert u manjem mestu u Hrvatskoj i tada je Keba doživeo velike komplikacije. Izmislili su da nema radnu dozvolu, pa su ga prijavili nadležnim organima i prošao je kroz razne peripetije, jedva je koncert održan. Posle nekoliko dana Bekuta, Duško Kuliš i Haris Džinović su imali ponovo koncert u Hrvatskoj i tad nije bilo nikakvih problema. Dakle, problem je samo kad Keba treba da peva.

Drugi izvor Kurira, koji je iz Hrvatske, takođe navodi da u ovoj priči verovatno ima istine i objašnjava kako je Petrović mogao da sabotira folk pevača.

severina
foto: prentscreen/instagram/severina

- Tomica je verovatno mozak te operacije, ali on te poslove prepušta Edvinu Softiću, njegovom bliskom saradniku. Mada, koliko znam, gradonačelnik Pule je rodom iz Splita, a tamo često boravi Tomica, pa pretpostavljam da mu nije bilo teško da se sprijatelji sa Zoričićem. Vaša saznanja su vrlo verovatno tačna, i ranije se po Zagrebu pričalo da je Petrović sklon takvim stvarima, odnosno da minira konkurenciju. Pričalo se da je čak to radio i Severini jedno vreme dok nisu sarađivali, kad ga je ona otpustila i dala bivšem mužu Igoru Kojiću da joj bude menadžer - zaključio je sagovornik iz Splita za gorepomenuti list.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.