BIVŠI DEČKO IVE GRGURIĆ REŠIO DA RASKRINKA: Sve se saznalo o PROSTITUCIJU, sada je JAVNO
Foto: Instagram printscreen/iva_grguric_official

brutalno

BIVŠI DEČKO IVE GRGURIĆ REŠIO DA RASKRINKA: Sve se saznalo o PROSTITUCIJU, sada je JAVNO

Iako se dugo nije provlačilo njegovo ime u medijima, sada je spekuliše da je među poznatim damama nastala panika upravo zbog njega

Objavljeno:

Marijan Šarić našao se žiži interesovanja nakon što se ispostavilo da je bio u emotivnoj vezi sa starletom Ivom Grgurićem.

Ona je i sama priznala da je bila sa Šarićem, te da je u vezi sa njim živela u "zlatnom kavezu".

Iako se dugo nije provlačilo njegovo ime u medijima, sada je spekuliše da je među poznatim damama nastala panika upravo zbog njega.

Naime, kako se spekuliše, hrvatski biznismen ''drži u šaci'' mnoge pevačice, te su u strahu da se ne sazna da su sa njim imale afere, kao i to da ih je finasirao.

- Marijan, nakon što je otkrio detalje veze sa Ivom, planira da ispriča sve i o svojim aferama s pevačicama koje su nastupale u njegovom klubu i koje je on godinama finansirao. Mnoge od tih pevačica su sa njim završavale i u krevetu, jer je poznato da je on jedan od najbogatijih i najpoznatijih biznismena, ne samo u Hrvatskoj već i u regionu. Toga su svesne i one, pa su poslednjih nekoliko dana pod teškim stresom i nadaju se da će on ipak ćutati i da neće otkriti njihova imena. To bi bio skandal neviđenih razmera, mnoge od tih žena su i udate i u javnosti se predstavljaju kao fine i čedne. Bilo je svašta, kad bi Marijan progovorio, goreo bi Balkan. Za neke od njih nikad ne biste ni pomislili da su radile takve stvari - ispriča izvor za Kurir.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/iva_grguric_official

Marijan Šarić oglasio se ovim povodom, i istakao da je džentlmen i da ne želi za sada da priča o tome, ali je naglasio da i te kako ima veze sa mnogim poznatim imenima sa domaće javne scene.

- Ajoj, nemojte o tome sad, molim vas. Ima puno toga, nije vreme da sad ulazimo u to. Moj život se sastojao najviše od toga i takvih odnosa. Puno je takvih dama sa srpske estrade, koliko hoćete. Mnoge od njih se bave najstarijim zanatom, a paravan su im muzika i nastupi. Nisam samo ja bio s njima već i mnogi moji dobri prijatelji. U pitanju su neka od najvećih imena. Zasad neću ništa da govorim o tome, ja sam džentlmen, ali ako me iznerviraju, reći ću javno njihova imena. Ja za sve imam dokaze.

Takođe, priznao je da su ga mnoge kontaktirale.

- Jesu, kako nisu! Danima me zovu na sve brojeve koje imam. Mole me da ćutim jer bih im zauvek uništio brakove i karijere. Zasad ne moraju da brinu. Za neke od njih ne biste mogli ni da pomislite na šta su spremne i koliko su perverzne.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.